• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] JailBreak/Fajkoman
Ahojte, rád by som sa stal adminom na JB serveroch
Nick v hre: Fajkoman
Nick na fóre: HellJozi
Profil na fóre: helljozi-u31252.html
Vek: 20
Steam nick: Fajkoman
Steam ID: STEAM_0:0:51178725
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1374
Bany,prehrešky: Mám zopár banov (aj za mfk), kedže som sa snažil nachytávať hráčov a zabudol som vždy niečo dodať k príkazu
no zobral som si z nich ponaučenie a snažím sa hrať "čestne"
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Richard, mám ukončené športové gymnázium v Košiciach, momentálne chodím na TUKE odbor Dopravná Logistika Podniku. Mám rad šport, rád si zájdem niekam von na pivko, pocestujem kam sa dá
... Mojou dlhoročnou záľubou je hranie cska. V minulosti som aj dost adminoval, na jednom portáli, kde som sa dopracoval k UA(universal admin), takže skúsenosti mám.
Prečo by som chcel na GS adminovať: Veľmi mi vadí ak niekto dáva úmyselne fk,mfk. Taktiež mi vadí ak sú pri ct hráči ktorý buď mikrofón nemajú alebo im je veľmi zle rozumieť.
Ps. Nahlásenia na pp veľa nedávam, pretoťe keď mám nejaký problém s ct, alebo si niečo potrebujem ujasniť, tak píšem rovno adminom na steame, aby to prišli vyriešiť priamo do hry, nahlasujem len keď žiadneho admina neviem zastihnúť

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a aj za každú odpoveď .
Nick v hre: Fajkoman
Nick na fóre: HellJozi
Profil na fóre: helljozi-u31252.html
Vek: 20
Steam nick: Fajkoman
Steam ID: STEAM_0:0:51178725
HL Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1374
Bany,prehrešky: Mám zopár banov (aj za mfk), kedže som sa snažil nachytávať hráčov a zabudol som vždy niečo dodať k príkazu

Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Richard, mám ukončené športové gymnázium v Košiciach, momentálne chodím na TUKE odbor Dopravná Logistika Podniku. Mám rad šport, rád si zájdem niekam von na pivko, pocestujem kam sa dá

Prečo by som chcel na GS adminovať: Veľmi mi vadí ak niekto dáva úmyselne fk,mfk. Taktiež mi vadí ak sú pri ct hráči ktorý buď mikrofón nemajú alebo im je veľmi zle rozumieť.
Ps. Nahlásenia na pp veľa nedávam, pretoťe keď mám nejaký problém s ct, alebo si niečo potrebujem ujasniť, tak píšem rovno adminom na steame, aby to prišli vyriešiť priamo do hry, nahlasujem len keď žiadneho admina neviem zastihnúť

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a aj za každú odpoveď .
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Zamietnute] JailBreak/Fajkoman
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak/Fajkoman
Bude jen pro tvoje dobro, když ještě počkáš v pravidlech máš velké mezery na což jsem tě nespočetněkrát upozorňoval.
-
PoldasQweek - Mistr
Re: JailBreak/Fajkoman
Viacero adminov ta vnima skor v negativnom zmysle slova, ci uz je to kvoli pravidlam alebo spravaniu. Zapracuj na tom, ako admin by si mal iste nedostatky eliminovat, urcite vies, o com hovorim.
Zamietnute
Zamietnute
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1