• Stránka 1 z 1
[Prijaty] JailBreak/Fajkoman
Ahojte, rád by som požiadal o práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : Fajkoman
Nick na fóre : HellJozi
Profil na fóre : helljozi-u31252.html
Vek : 20
Steam nick : Fajkoman
Steam ID : STEAM_0:0:51178725
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1374
Nejaké bany alebo prehrešky: Nejake bany som mal, ale poučil som sa z nich a už nerobím blbosti a snažim sa hrať podľa pravidiel
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Rišo mám ukončené športové gýmnázium v Košiciach. Momentálne som na vysokej škole. Vo voľnom čase chodím rád von, športovať a hrať Csko. Po večeroch rád pozerám filmy... Mám ukončenú akadémiu
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som zbavit tento portál najme čiterov, ktorý sa v poslednej dobe na jb rozmohli, pomáhať hráčom keď to bude v mojich silách
Ďakujem za váš čas venovaný čítaniu tejto žiadosti a za vaše odpovede, ktoré verím že budu kladné.
S pozdravom Fajkoman
Nick v hre : Fajkoman
Nick na fóre : HellJozi
Profil na fóre : helljozi-u31252.html
Vek : 20
Steam nick : Fajkoman
Steam ID : STEAM_0:0:51178725
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1374
Nejaké bany alebo prehrešky: Nejake bany som mal, ale poučil som sa z nich a už nerobím blbosti a snažim sa hrať podľa pravidiel
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Rišo mám ukončené športové gýmnázium v Košiciach. Momentálne som na vysokej škole. Vo voľnom čase chodím rád von, športovať a hrať Csko. Po večeroch rád pozerám filmy... Mám ukončenú akadémiu
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som zbavit tento portál najme čiterov, ktorý sa v poslednej dobe na jb rozmohli, pomáhať hráčom keď to bude v mojich silách
Ďakujem za váš čas venovaný čítaniu tejto žiadosti a za vaše odpovede, ktoré verím že budu kladné.
S pozdravom Fajkoman
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Prijaty] JailBreak/Fajkoman
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak/Fajkoman
Adminov poprosím o referencie.
-
Habs - Spamer
Hráč je komunikativní, kdykoliv si umí na serveru udělat pořádek, když je potřeba, jako simon má velmi zábavná kola, umí vymyslet spoustu atrakcí, aby zabavil vězně a hlavně kreativita je jeho silná stránka. Myslím si že tento člověk je rozhodně vhodný adept na post admina.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Ahojte HLSA,
tento hráč sa nemá problém vykecať z hocijakej situácie, aj keď príde z jeho strany preklep, tak sa vie sám a pohotovo napraviť, ako keby hrozila tretia svetová vojna.
Hráči pred ním rešpekt majú, čo som sám zaznamenal. Vie rozosmiať, pobaviť nielen pri bežnom pokeci, ale svoj humor vie zapojiť aj do hry. Vyzerá byť ako človek, ktorý nemá nervy.
Keď vie → snaží sa pomôcť a má rozum na správnom mieste a má aj pochopenia, trpezlivosti.
Zlá vlastnosť ako pre koho uňho je, že keď začne rozprávať neskončí. Kľudne aj celú mapu.
Good Luck - Fajko.
tento hráč sa nemá problém vykecať z hocijakej situácie, aj keď príde z jeho strany preklep, tak sa vie sám a pohotovo napraviť, ako keby hrozila tretia svetová vojna.
Hráči pred ním rešpekt majú, čo som sám zaznamenal. Vie rozosmiať, pobaviť nielen pri bežnom pokeci, ale svoj humor vie zapojiť aj do hry. Vyzerá byť ako človek, ktorý nemá nervy.

Keď vie → snaží sa pomôcť a má rozum na správnom mieste a má aj pochopenia, trpezlivosti.
Zlá vlastnosť ako pre koho uňho je, že keď začne rozprávať neskončí. Kľudne aj celú mapu.

Good Luck - Fajko.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Tvoja žiadosť je stále v riešení, za oneskorenie jej vybavenia sa ospravedlňujeme. Verdikt bude doplnený do konca týždňa.
-
Habs - Spamer
Admini chválou na teba nešetrili, uvidime ako si na tom s pravidlami. Kontaktuj mňa alebo Maxipsa ohľadom pohovoru.
-
Habs - Spamer
Re: [Pohovor] JailBreak/Fajkoman
Uchádzaš pre tentokrát neobstál pri teste z pravidiel.
-
Habs - Spamer
Re: [Zamietnuté po teste] JailBreak/Fajkoman
Na druhy pokus prijaty. Vitej.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1