• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] JailBreak/Fajkoman
Ahojte, rád by som si opäť požiadal o práva na Jailbreak serveroch.
Nick v hre : Fajkoman
Nick na fóre : HellJozi
Profil na fóre : Profil
Vek : 21
Steam nick : Fajkoman
Steam ID : STEAM_0:0:51178725
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky: Nejaké bany som mal, no to bolo kedysi dávno. Poučil som sa z toho a na serveroch sa správam podľa pravidiel.
Niečo o sebe : Ahoj, keďže som si tu už raz žiadal o práva tak to tu iba skopírujem a možno niečo viac dodám. Volám sa Richard, mám ukončené športové gymnázium v Košiciach. Momentálne som na vysokej škole. Vo voľnom čase chodím rád von, športovať a najmä ma baví hrať csko. Po večeroch rád pozerám filmy.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Práva som tu už mal, podľa mňa som si tu svoju prácu ako admin robil dobre, no po čase ma to prestalo baviť hlavne kvôli môjmu času ktorého som mal málo. Chcem sa opäť vrátiť do gs admin týmu a naďalej byť prínosom pre tento portál, pomáhať na serveroch od hráčov porušujúcich pravidiel.
Ďakujem za čas, ktorý ste venovali prečítaniu tejto žiadosti a verím opäť v jej kladne vybavenie.
S pozdravom Fajkoman.
Nick v hre : Fajkoman
Nick na fóre : HellJozi
Profil na fóre : Profil
Vek : 21
Steam nick : Fajkoman
Steam ID : STEAM_0:0:51178725
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky: Nejaké bany som mal, no to bolo kedysi dávno. Poučil som sa z toho a na serveroch sa správam podľa pravidiel.
Niečo o sebe : Ahoj, keďže som si tu už raz žiadal o práva tak to tu iba skopírujem a možno niečo viac dodám. Volám sa Richard, mám ukončené športové gymnázium v Košiciach. Momentálne som na vysokej škole. Vo voľnom čase chodím rád von, športovať a najmä ma baví hrať csko. Po večeroch rád pozerám filmy.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Práva som tu už mal, podľa mňa som si tu svoju prácu ako admin robil dobre, no po čase ma to prestalo baviť hlavne kvôli môjmu času ktorého som mal málo. Chcem sa opäť vrátiť do gs admin týmu a naďalej byť prínosom pre tento portál, pomáhať na serveroch od hráčov porušujúcich pravidiel.
Ďakujem za čas, ktorý ste venovali prečítaniu tejto žiadosti a verím opäť v jej kladne vybavenie.
S pozdravom Fajkoman.
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Zamitnuto] JailBreak/Fajkoman
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak/Fajkoman
Nesouhlasim s tim, aby admini skoncili pro velkou nechut nebo strach z vysek a za mesic si znovu zadali o prava. Holubnik tu z toho delat nebudeme vetsi, nez uz je.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1