• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Update Jailbreak JB#7 | Bugy/Nápady/Vylepšení
mam tu jeden bug
keď dakdo zabije simona tak mi to doplni hp
keď dakdo zabije simona tak mi to doplni hp
- Kód: Vybrat vše
https://sk0.grepolis.com/invite-423403-sk42?invitation_id=251454&invitation_mac=68060ac9&ref=player_invite_linkrl
-
milanSK - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Měl bych jeden nápad na command 
Co kdyby na napsání do chatu /nb (popřípadě /noblock) se změnilo blokování. Bylo by to rozhodně lepší než to hledat.
A ještě by bylo dobré kdyby šlo zapnout mik třeba jen jednomu tt, protože když je zpoura tak se to kolikrát nevyřeší.
to je vše

Co kdyby na napsání do chatu /nb (popřípadě /noblock) se změnilo blokování. Bylo by to rozhodně lepší než to hledat.
A ještě by bylo dobré kdyby šlo zapnout mik třeba jen jednomu tt, protože když je zpoura tak se to kolikrát nevyřeší.
to je vše

-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Naposledy keď som hral na fusion serveru tak keď som chcel kúpiť invis a hneď za tým aj bayonet tak to nešlo. Keď kúpim invis tak mi zmizne tabuľka a musím ju otvárať na novo. Rád by som chcel to mať ako na starom jb že keď som kúpil invis ostala mi tabuľka otvorená a mohol som kúpiť iné veci hneď naraz. Myslím že pre Tčka by to bolo účinnejšie a lepšie.
-
Errik - Turnajový admin
000Erik000 píše:Naposledy keď som hral na fusion serveru tak keď som chcel kúpiť invis a hneď za tým aj bayonet tak to nešlo. Keď kúpim invis tak mi zmizne tabuľka a musím ju otvárať na novo. Rád by som chcel to mať ako na starom jb že keď som kúpil invis ostala mi tabuľka otvorená a mohol som kúpiť iné veci hneď naraz. Myslím že pre Tčka by to bolo účinnejšie a lepšie.
to je na nerfnutie tvojích vzbúr x)

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Mne zas osobne vyhovuje ak zmizne nakolko najprv kupujem bajonet az potom invis
Aspon to nemusis zatvarat ked chces potom prepnut na primarku.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Pre mňa to absolutne nevyhovuje a tipujem že možno aj pre iných hráčov. A rád by som bol ešte keby sa dal invis a bayonet na tu istú stránku keby sa to dalo.
-
Errik - Turnajový admin
000Erik000 píše:Pre mňa to absolutne nevyhovuje a tipujem že možno aj pre iných hráčov. A rád by som bol ešte keby sa dal invis a bayonet na tu istú stránku keby sa to dalo.
Aby si mohl dělat vzpoury od začátku mapy do konce? Však by si potom nikdo nezahrál...
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Aj tak už nemám VIP
tak by to mohli upraviť tak ako som napísal vyššie. A ešte mi mohli predĺžiť invis o také 2 sekundy.
Bolo by to fér jak pre Tčka tak aj pre CTčka.

-
Errik - Turnajový admin
Není nic jednoduššího, než si nabindovat shop, což stejně většinou máš. Jinak prodloužení invisu už proběhlo. Dříve bylo 7 sekund, teď by mělo být 10.000Erik000 píše:Aj tak už nemám VIPtak by to mohli upraviť tak ako som napísal vyššie. A ešte mi mohli predĺžiť invis o také 2 sekundy.
![]()
Bolo by to fér jak pre Tčka tak aj pre CTčka.
![]()
![]()
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: Jailbreak Fusion | Bugy/Nápady/Vylepšení
Pro mě bylo 7s dlouho ale 10 

-
nxs223 - Mistr
Našel jsem takový mini bug.
Když jsou tři CT na živu a hodí mi to pp a jedno z CT se zabije pořád je možnost dát si z pp sám proti všem.
To je vše :)
Když jsou tři CT na živu a hodí mi to pp a jedno z CT se zabije pořád je možnost dát si z pp sám proti všem.
-
Mám další bug,
Když si TT vybere v pp knife, Tak další kolo CT mají klasické knifování (L=35,P=65). Když se kolo potom dohraje a při pp si nikdo nedá knife tak je to potom v pohodě to další kolo :) (U TT je vše v pohodě vždy dávají za 30 bez bayonetu/50 s bayonetem)
Když si TT vybere v pp knife, Tak další kolo CT mají klasické knifování (L=35,P=65). Když se kolo potom dohraje a při pp si nikdo nedá knife tak je to potom v pohodě to další kolo :) (U TT je vše v pohodě vždy dávají za 30 bez bayonetu/50 s bayonetem)
-
mam tu jeden bug
keď si T dalo z dakym ct OneShot Deagle a to ct sa zabilo tak T nemohlo dať dalšie pp
keď si T dalo z dakym ct OneShot Deagle a to ct sa zabilo tak T nemohlo dať dalšie pp
- Kód: Vybrat vše
https://sk0.grepolis.com/invite-423403-sk42?invitation_id=251454&invitation_mac=68060ac9&ref=player_invite_linkrl
-
milanSK - Amatér
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3