Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Jailbreak / Heds

Příspěvekod Heds » 08 zář 2017, 18:34

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.

Nick v hre : Heds

Nick na fóre : Heds

Profil na fóre : heds-u57388.html

Vek : 15

Steam nick : Heds

Steam ID : STEAM_0:0:153938921

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=37811

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, ban som dostal za FK. Poučil som sa, a rovnaké chyba už nerobím.

Niečo o sebe : Prajem príjemné čítanie. Vlastným meno sa volám Andrej. Chodím do 9. ročníka na základnej škole. Od svojich 9 rokov vyrastám bez otca, a Jailbreak som začal hrávať kôli tomu aby som sa odreagoval. Medzi moje záľuby by som zaradil určite chodenie do fitka. Fitko je asi pre mňa najlepšie miesto kde sa zbavím stresu, a myšlienok na ktoré myslieť proste nechcem. Unavým sa tam, a som kľudný keďže tam zo seba vydám svoju energiu. Taktiež neohrdnem dobrým filmom, alebo vypočutím kvalitnej hudby. Možno že to neviete, ale som to ja, Mižuu. Môj účet na webe bol ukradnutý a tak som si založil nový, zmenil som si nick, aby som si od začiatku niečo vybudoval. Zrejme to nevie 90% ľudí, a možno že keď sa dozvedia budú prekvapený. Bavia ma motorky, keď budem mať 16, plánujem si urobiť vodický aby som mohol jazdiť. A v neposlednom rade si rád zahrám Jailbreak.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Dôvodov je extrémne veľa, takže vypíšem len niektoré z nich. Adminovanie ma bavilo, aj za čias keď som už práva mal. A môžem povedať, že som sa správal ako hulvát. Habs mi napísal do mojej jednej žiadosti že: "S odstupom času na vec pozrieš inak, aj keď teraz budeš možno sklamaný." Áno, sklamaný som bol. Ale taktiež zdieľam názor, že vtedy som sa nesprával zrovna ideálne, a možno za to mohla moja puberta. Aj keď je csko iba moje hobby, stále sa nájde hráč ktorý úmyselné kazý hru, nadáva, uráža, dáva FKs, MFKs a všemožne znepríjemňuje hru hráčom ktorý si prišli na server odýchnuť, a upustiť od myšlienok, tak isto ako ja. Jailbreak je mód kde treba veľmi komunikovať, na tento fakt som prišiel taktiež. Hlas mi zhrubol, a našiel som si aj starších kamarátov ktorý si na mňa pozerali ako na viac ročného keďže v skutočnosti nevedeli kto som. Stále sa snažím nahlasovať do porušenia pravidiel. Chcel by som testovať mikrofóny, banovať, a karhať hráčov za úmyselné škodenie hráčom, ktorý si len prišli v kľude zahrať. Aktívne hrávam na serveri Jailbreak 1, a nebudem mať problém začať hrávať aj na iných serveroch. Som rád, že som mal možnosť adminovať, a dozvedieť sa, čo je to zač. Áno, je pravda, že ma HLSA vôbec nabralo, ľutujem to aj ja. Pretože som si takto skazil meno na GS, uvedomujem si to. Snažím sa to napraviť, snáď mi to tentokrát výnde, a konečne mi uveríte že som dospel. Snáď budem pre portál iba prínosom a nebudem robiť chyby ako som ich robil naposledy keď som práva mal.

Dúfam v kladné vybavenie mojej žiadosti, snáď mi to výnde.
Heds
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Jailbreak / Heds

od Rumcajz » 08 zář 2017, 18:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / Heds

Příspěvekod KandinoPatkany » 08 zář 2017, 20:16 VIP

Nebudem sa vyjadrovat tam, kam nemam.
https://www.youtube.com/watch?v=qDNxFOIWd-o <------- Kopirovanie tohoto linku na vlastne nebespečenstvo!!
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 09 zář 2017, 00:00 VIP

Nemyslis to zle, tvoju snahu a odhodlanie hodnotim pozitivne, co vsak nemozno povedat o tvojom správani a prejave ako takom. Nemozme si dovolit zdelit niekomu ako ty zodpovednost za servery, kde castokrat iste situacie nezvladas ani z pozicie hraca bez práv. Nejde o vek, hlas, dokonca ani novy nick. Skratka na to zatial nemáš. Admini, ktori mi o tebe pisali tento nazor len zdielaju.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 zář 2017, 07:23

Nebud dalsi killermacka a jdi na par mesicu do akademie. Nebyl si sice zamitnut ze si dement ale ze na to nemas. Nicmene pokud budes stale zadat o prava a dokola psat ze ses zlepsil, demence to bude taky.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů