Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JailBreak / Jakub

Příspěvekod KennyJB » 22 zář 2016, 15:08

Ahoj rád by jsem si zažádal o admin práva na JailBreaku

Nick ve hře: Jakub

Nick na fórum: KennyJB

Profil na fórum: kennyjb-u50430.html

Věk: 15 let. (21.9. 2001)

Steam nick: Jakub

SteamID: STEAM_0:1:112154448

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18370

Nějaké bany nebo prohřešky: Pár banu na svém kontu mám. Jeden nedávný byl od admina Viktor, který mi dal ban za nadávky, přitom jsem neřekl ani jedno křivé slovo. (Kamarádka mi napsala, že jí napsal že to mám za odměnu. Nepochopil jsem ale budiž. Čeho se ale bojím že mě nepříjmete je za a) kvůli věku a za b) kvůli mému banu VAC který jsem dostal ve hře CS:GO, ban byl zcela oprávněný za cheating, používání wallhacku. Jinak jsem nikdy ne[b]použil cheat.[/b]

Něco o mě: Ahoj, jmenuji se Jakub a v současné době je mi 15 let. Chodím na SŠ se zaměřením na počítačového mechanika. Co by bylo dobré vědět je to že mám poruchu soustředění kvůli které občas na serveru udělám zmatek, ten se ale pokusím vždy blesku rychle vyřešit. Ve volném čase hraji fotbal, chodím ven s přáteli ale nejraději hraji JailBreak. Na jailbreaku se snažím lidi povzbudit, nikoliv je urážet a zesměšnovat. Sem tam mi nějaké to slovíčko ulítne. Se spousty situacemi se na jailbreaku už vypořádám.

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Protože se snažím aby byl server bez hackerů a různých freekillerů. Velmi rád a často na server volám adminy kteří jsou zrovna online. Bohužel jsou to jenom lidi a né roboti takže na to stačit nemůžou. Proto bych jim rád pomáhal a při nějakých příležitostech je i zastoupil :)

Předem děkuji za: věnovaný čas k přečtení mé žádosti, doufám že budu brzy mezi vámi a nezklamu vás! :)

S pozdravem Jakub
KennyJB
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] JailBreak / Jakub

od Rumcajz » 22 zář 2016, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / Jakub

Příspěvekod Habs » 22 zář 2016, 15:44 VIP

Prejdi si akadémiou.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] JailBreak / Jakub

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 22 zář 2016, 16:12 VIP

KennyJB píše:Nějaké bany nebo prohřešky: Jeden nedávný byl od admina Viktor, který mi dal ban za nadávky, přitom jsem neřekl ani jedno křivé slovo. (Kamarádka mi napsala, že jí napsal že to mám za odměnu. Nepochopil jsem ale budiž.

Ban jsi nedostal za nadávky, ale za kažení mé práce a to tím způsobem, že tam začneš vykřikovat můj nick a že jsem admin..
Na mapě jail_indiana, jsem ti BAN nedal z důvodu, přítomnosti 1 admina (mr. smajlos), který měl svůj pravý nick, ale na mapě jail_anka_v1 jsi udělal to samé, ale to už jsem tam přišel sám.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Zpět na Nábory Adminů