Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Jailbreak/Kozak

Příspěvekod kozak » 18 dub 2017, 18:22

Zdravím všechny, moc rád bych požádal o práva na servery Jailbreak, zejména hraji na JB2.

Nick ve hře: Kozak
Nick na fóru: Kozak
Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/kozak-u942.html
Věk: 20
Steam nick: Kožák
Steam ID: STEAM_0:1:527325
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10110

Prohřešky: 1 ban za fk, ze kterého jsem se poučil, jinak prohřešky nemám.
O mně: Ještě jednou ahoj. Jmenuji se Radim a je mi 20 let. Aktuálně jsem ve 4. ročníku na průmyslovce, takže mě čeká maturita. Mám krom školy i práci jako JSM v kfc, kde po škole pravděpodobně skončím. Ve volném čase, když se dostanu domů, tak si hrát zahraju JB nebo public.
Kdysi jsem už na GS admin byl a to sice na JB a na FY maps. Dělal jsem to asi 2 roky, než se mi ve škole trochu zhoršily známky a dal jsem si raději od hraní pauzu. Teď mě to ale opět chytilo a rád si u hraní odpočinu.
Proč adminem: Jak už jsem zmínil. V minulosti jsem tuto pozici zastával a velmi mě to bavilo, takže bych si přál udělat takový menší comeback.

Děkuji předem za odpověď, snad se zalíbím.
kozak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Jailbreak/Kozak

od Rumcajz » 18 dub 2017, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/Kozak

Příspěvekod Habs » 19 dub 2017, 18:23 VIP

Tvoj nick mi niečo hovori, no neviem ta zaradit. Kazdopadne mi to pride tak, ze si sa po dlhej odmlke vratil a lusknutim prsta chces prava. Nepaci sa mi to, nevidim ziadne nahlasenie alebo inu snahu ukazat, ze o sancu znovu stojis. Mohlo by to mat negativny dopad aj na ponimanie pravidiel. Mal by si sa dostat viac do cviku a pocas tejto doby aspon naznakom preukazat nejaku snahu a zaujem.

Ako byvaleho admina tvoj osud vsak necham na Maxipsa ,ci Aweeho, mozno o tebe vedia viac.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod kozak » 19 dub 2017, 18:43

Ahoj,

nečekám, že bych měl být nějak privilegovaný nebo by na mě mělo být nahlíženo jinak než na ostatní. Prostě jsem se ke hraní po takové, řekl bych kratší pauze, zase vrátil.

Co se týká pravidel a jejich znalosti, tak jsem si je opět připomněl. Taky jsem nenapsal tuto žádost chvíli po tom, co jsem si jednou na dvacet minut zahrál.

Můj zájem o tuto pozici je veliký, jinak bych si ani žádost nepodával. V minulosti jsem byl velmi aktivním hráčem/adminem a kdybyste měli nějakou možnost podívat se do starých ban listů, určitě byste viděli, že jsem toho pro GS udělal dle mého názoru docela dost.

Abych to shrnul. Nedoufám tedy v žádná privilegia apod. Jen poukazuji na to, že už mám něco "odslouženo" a přál bych si v tom i pokračovat.

Děkuji, Kozak
kozak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 dub 2017, 07:49

kozak píše:kdybyste měli nějakou možnost podívat se do starých ban listů, určitě byste viděli, že jsem toho pro GS udělal dle mého názoru docela dost.

Pokud si něco pro GS udělal, rozhodně to nenajdeme v banlistu. Cvakat na klávesnici a dávat bany by zvládla i dobře cvičená opička :)
Takže pokud máš nějaké zásluhy, budu rád když mi je napíšeš do PM, pro osvěžení paměti. Zatím hrej, nahlašuj, nebo si vyzkoušej v akademii, zda ještě pořád na to máš ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů