• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Jailbreak / Matthew.
Zdravím, tímto topicem bych chtěl znovu požádat o administrátorské práva na mód Jailbreak.
Nick ve hře: Matthew.
Nick na fóru: ImMatthew
Profil na fóru: immatthew-u47797.html
Věk: 18
Steam nick: Matthew.
Steam ID: STEAM_0:1:121794617
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4172
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co se týče banů a podobných prohřešků, co si pamatuji dostal jsem jeden ban od Viktora za nadržování na 10 minut, ale je to už dávno a pokud si dobře pamatuji, bylo to ještě ve starém banlistu. Jinak se mnou nikdy nebyly problémy.
Něco málo o sobě: Čau, jmenuji se Matěj, jsem z Plzně, chodím na střední školu do třetího ročníku na obor hotelnictví a cestovní ruch, rád cestuji po světě takže jsem si kvůli tomu vybral tento obor. Moje záliby jsou poslouchání a tvoření hudby, chození na koncerty, do kina, sledování seriálů, rekreačně fotbal a samozdřejmě CS 1.6. Dříve jsem tu již práva měl, ale kvůli rodinným problémům a škole, mi byly odebrány. Teď již čas mám a rád bych to tu znovu zkusil.
Proč by jsem chtěl na GS adminovať? : Stejně jako dříve, chci pomáhat hráčům a taktéž pomoct udržovat chod serveru.
Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.
Nick ve hře: Matthew.
Nick na fóru: ImMatthew
Profil na fóru: immatthew-u47797.html
Věk: 18
Steam nick: Matthew.
Steam ID: STEAM_0:1:121794617
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4172
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co se týče banů a podobných prohřešků, co si pamatuji dostal jsem jeden ban od Viktora za nadržování na 10 minut, ale je to už dávno a pokud si dobře pamatuji, bylo to ještě ve starém banlistu. Jinak se mnou nikdy nebyly problémy.
Něco málo o sobě: Čau, jmenuji se Matěj, jsem z Plzně, chodím na střední školu do třetího ročníku na obor hotelnictví a cestovní ruch, rád cestuji po světě takže jsem si kvůli tomu vybral tento obor. Moje záliby jsou poslouchání a tvoření hudby, chození na koncerty, do kina, sledování seriálů, rekreačně fotbal a samozdřejmě CS 1.6. Dříve jsem tu již práva měl, ale kvůli rodinným problémům a škole, mi byly odebrány. Teď již čas mám a rád bych to tu znovu zkusil.
Proč by jsem chtěl na GS adminovať? : Stejně jako dříve, chci pomáhat hráčům a taktéž pomoct udržovat chod serveru.
Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.

-
ImMatthew - Zkušený
[Prijatý]Jailbreak / Matthew.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / Matthew.
Akože, na to, že si bol Admin, tak ten chat nič moc jako..
Pokecám s asdfáčom a dáme vedieť.
Ty zatiaľ dohraj aktivitu.
V riešení...

Pokecám s asdfáčom a dáme vedieť.
Ty zatiaľ dohraj aktivitu.
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Pohovor]Jailbreak / Matthew.
Test zvládol.
Prijatý, vitaj späť.
Prijatý, vitaj späť.