• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Jailbreak/models
Zdravím, vždycky, když se chci připojit na nějaký jailbreak server tak mě to po chvíli načítání vyhodí a napíše se:
Cannot continue without model: models/player/gs_vezen/gs_vezen.mdl , disconnecting.
Mohl by mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat? O:)
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak upravit rozlišení jinak než v nastavení. Vidím na obrazovce jakoby jenom ty hlavy těch dvou teroristu (v úvodním menu hry) ale nevidím výběr nabídky jako třeba nastavení atd, ani tam nemohu sjet myší. Vím, že už jsem jednou měl takový problém ale už nevím jak jsem to opravil, myslím že někde v nastavení steamu.
Předem děkuju za vaše rady.
Cannot continue without model: models/player/gs_vezen/gs_vezen.mdl , disconnecting.
Mohl by mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat? O:)
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak upravit rozlišení jinak než v nastavení. Vidím na obrazovce jakoby jenom ty hlavy těch dvou teroristu (v úvodním menu hry) ale nevidím výběr nabídky jako třeba nastavení atd, ani tam nemohu sjet myší. Vím, že už jsem jednou měl takový problém ale už nevím jak jsem to opravil, myslím že někde v nastavení steamu.
Předem děkuju za vaše rady.
-

VoneL - Pokročilý

[vyřešeno] Jailbreak/models
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Jailbreak/models
Ahoj!
Znamená to, že na server se nemůžeš připojit bez určitého modelu, v tomto případě se jedná o model gs_vezen.mdl ,
Který je umístěn ve složce models/player/gs_vezen. Model můžeš stáhnout zde: http://fastdownload.gamesites.cz/csko/models/player/gs_vezen/ a umísti ho sem -> cstrike/models/player/gs_vezen.
(!) Pokud složku gs_vezen nemáš, vytvor ji.
(!) Do kořenového adresáře CS 1.6 se dostaneš pravým kliknutím na hru v knihovně -> Vlastnosti -> Místní soubory -> Procházet místní soubory.
Pravým kliknutím na hru -> Vlastnosti -> Hlavní nastavení (hned první lišta) -> Nastavení spoustecich parametrů.
Do řádku napiš následující:
-w 800 -h 600 nebo si to nastav podle sebe w znamená šířka, h znamená výška.
S pozdravem R4V3N!
Znamená to, že na server se nemůžeš připojit bez určitého modelu, v tomto případě se jedná o model gs_vezen.mdl ,
Který je umístěn ve složce models/player/gs_vezen. Model můžeš stáhnout zde: http://fastdownload.gamesites.cz/csko/models/player/gs_vezen/ a umísti ho sem -> cstrike/models/player/gs_vezen.
(!) Pokud složku gs_vezen nemáš, vytvor ji.
(!) Do kořenového adresáře CS 1.6 se dostaneš pravým kliknutím na hru v knihovně -> Vlastnosti -> Místní soubory -> Procházet místní soubory.
Změna rozlišení mimo nastavení ve hře.
Pravým kliknutím na hru -> Vlastnosti -> Hlavní nastavení (hned první lišta) -> Nastavení spoustecich parametrů.
Do řádku napiš následující:
-w 800 -h 600 nebo si to nastav podle sebe w znamená šířka, h znamená výška.
S pozdravem R4V3N!
[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

-

R4V3N - Pokročilý

Díky, já jsem nevěděl kde stáhnu ten model. Ale to zobrazení mi pořád ještě nějak blbne :/ nevidím celou obrazovku ale jenom levou vrchní část, třeba při hře mám zaměřovací křížek v pravém dolním rohu skoro :/
-

VoneL - Pokročilý

Na monitoru si vycentruj obraz, pohraj si s tlačítkama na monitoru a zkus si ten obraz vycentrovat. Nepouzivas náhodou třeba nějaký projektor, neměnil jsi někdy monitor?
[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:

-

R4V3N - Pokročilý

No mám to na televizi no 
-

VoneL - Pokročilý

Sice třeba ten text, nebo konzole je teď lépe čitelná a v lepším měřítku a stále vidím jenom část obrazovky --> http://leteckaposta.cz/424999309
-

VoneL - Pokročilý

No, na to zkus tohle:
edit: Podle reakce žadatele na radu to s největší pravděpodobností šlape, nebo mu vybouchl PC. Doufám, že je to ta první možnost
Vyřešeno.
- Steam:
- Otevři si ho a jdi do Knihovny > klikni pravým na Counter-Strike.
- Vyber Vlastnosti > Nastavit možnosti spuštění.
- Napiš tam:
- Kód: Vybrat vše
-w 1024 -h 768 -sw
- Klikni na OK a zapni hru.
- Pokud to pojede, jak má, změň si ve hře nastavení podle sebe (rozlišení, fullscreen, atd.) a z těch možností spuštění to zase smaž.
- Nonsteam:
- Klikni pravým na zástupce Cska, nejspíš ho budeš mít někde na Ploše (je to ta věc, přes kterou hru zapínáš).
- Vyber Vlastnosti.
- Do kolonky Cíl za ty uvozovky udělej mezeru a přidej tam:
- Kód: Vybrat vše
-w 1024 -h 768 -sw
Celé to bude například - "C:\Users\Já\Counter-Strike 1.6\Counter-Strike.exe" -w 1024 -h 768 -sw - Klikni na OK a zapni hru.
- Pokud to pojede, jak má, změň si ve hře nastavení podle sebe (rozlišení, fullscreen, atd.) a pak to z tama, kde jsi to dopsal zase smaž.
- Další možnost řešení:
- Tam je spousta ale, kdyžtak mi jen napiš značku tvojí grafické karty - buď AMD, Ati, Nvidia nebo Intel.
edit: Podle reakce žadatele na radu to s největší pravděpodobností šlape, nebo mu vybouchl PC. Doufám, že je to ta první možnost
Vyřešeno.

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

• Stránka 1 z 1