Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] JailBreak / PavlosCZ

Příspěvekod PavlosCZ » 16 srp 2016, 03:17

Nick ve hře: PavlosCZ

Nick na fórum: PavlosCZ

Profil na fórum: pavloscz-u51030.html

Věk: 18

Steam nick: PavlosCZ

Steam ID: STEAM_0:1:66708650

HlStats: HlStats

Nějaké bany nebo prohřešky na Gamesites nebo jiném portálu:
Bohužel ano na Gamesites (dále jen GS) jich bylo hodně! Můj "trestní rejstřík" je vcelku dlouhý, ale bany jsou vcelku staré, tak bych byl rád za uvážení se stát jedním z vás. Bany to byly typu MFK některé naschvál některé s mojí demencí, že jsem neposlouchal co jsem říkal a neznal jsem pravidla. (Přikládám ban, kde jsem udělal chybu.) BAN
Nadávky to také byly třeba na hráče (Metiná*** a podobní hráči stejného chování) nebo admina. (Spirith)
V dnešní době taky nadávám, ale buď mu to napíšu do pošty, team chatu nebo si to zařvu pro sebe a někdy se stalo, že to věděl celý server, ale jako admin budu dbát na to, že mám být příkladem hráčů.
Bany, které jsem již zmiňoval jsem dostával nejvíc na můj starej nick HrajuCZ. (Přikládám starou přihlášku na admina serveru TF2 za nick HrajuCZ.) PŘIHLÁŠKA
V té době mi bylo 16 let a to jsem byl doslova hulvát, puberťák,... nebyl jsem vůbec vyspělý a to se dost projevilo na mém chování. Jestli se něco dělo i na ostatních portálech, tak to si vůbec nevybavuji.
Ještě chci upozornit a vysvětlit vám důvod VAC banu na mém steam účtu na hru Counter-Strike Global Offensive.
Hrál jsem jednou kompetitivní zápas, který jsem prohrál 16:0 si pamatuji. Hrál jsem v tu dobu s kamarádem byly jsme naštvaní, tak jsme hru vypnuli a každý šel hrát něco jiného. Šel jsem hrát hru S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, a pak mi ten kamarád napsal "hele pojď goučko, stáhl jsem si cheaty". "Já idiot šel." Jelikož kamarád měl jen wallhack, tak mi vždy říkal kde jsou, kdy střílet a směroval mi crosshair na nepřítele přes smouk. Vyhráli jsme první zápas, druhej, pak jsem musel někam odejít a už jsem se na goučko nedostal. Ráno jsem si zapl počítač, přihlásil na steam a zapl hru v hlavním menu se mi ukázalo
VAC moje největší chyba.

Něco o sobě:
Jmenuji se Pavel Petričák a pocházím z Karlovarského Kraje. Znamení jsem Blíženec a narodil jsem se 6.Června 1998.
Zbožňuji adrenalin, (Paintball, Horské dráhy, výzvy,.) jídlo, (Halušky, Rajská omáčka) pití, (Big Shock, Jack Daniels, Jameson) párty, kamarády, rodinu, zvířata, PC hry,..
Nesnáším dnešní generaci lidí, když musím vstávat do školy nebo na brigádu, ale nejvíc ze všeho nudu.
Pořád jsem student SOŠ Stavební obor Truhlář, ale dokážu vyměnit trubku na toaletě nebo používat flexu, svářečku,..
Dokážu mluvit o všem a dlouho, mám své názory a snažím se přemýšlet dřív než něco provedu, ale někdy prostě není na přemýšlení čas a je třeba hned zakročit. Můj vzhled nebudu popisovat a pokud Vedení GS bude chtít vědět víc, tak není problém.

Proč by jsi chtěl být admin na GS?
Když jdu na server (JailBreak3) a najde se nějaký "idiot" který bude kazit hru ostatním spam voice nějaké hudby, MFK atd., tak mě to tak vytočí, že se přidám k lidem na serveru a jsem vulgární (viz. moje historie chatu) je mi to líto, že to tak je, ale pokud mu to řekne nebo napíše více hráčů, tak já osobně očekávám, že si řekne "asi fakt jsem ****** přestanu", ale ono to bohužel tak není.
Proto se chci stát adminem, ať nemusím psát ve 23:00 adminovi (Graphic jelikož ho mám vždy online), že někdo přišel dělat bordel na server a kazí hráčům večerní relax u cska. Prošel jsem si sám administrátora (Helpera) na Minecraft portálu, kde je každý den 1000 hráčů a vím, jak to admini nemají lehké, udělat verdikt a rozhodnout trest, proto se omlouvám i Spirithovi za moje chování a jsem nakonec rád, že jsem dostal ban protože byl příkladem hráčů. Co se týče zkušeností s amx, tak něco málo vím.. amx_menu, amx_adminmenu, +grab. Je možné, že to budete mít jinak naprogramované, ale to se rychle dokážu snad naučit.

Děkuji za váš čas. PavlosCZ
PavlosCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamitnuto] JailBreak / PavlosCZ

od Rumcajz » 16 srp 2016, 03:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / PavlosCZ

Příspěvekod Maxipes » 16 srp 2016, 07:19

Na jednoho cloveka je tech skraloupu az az. Zacni tim, ze budes hrat na novem steamu. Hrace s VAC banem prijimat nebudeme. Pokracuj tim, ze projdes akademii. Pak to muzes zkusit znovu. Zakladani novych profilu tady na foru ti ke stesti nepomuze, tomu ver.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů