• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JailBreak / Piko
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva, jelikož si myslím, že na to mám.
Nick v hre : Piko
Nick na fóre : Wobraz
Profil na fóre : wobraz-u25171.html
Vek : 17
Steam nick : Wobraz
Steam ID : STEAM_0:0:86741752
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4689
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nějaký bany jsem dostal, párkrát za nadávky, párkrát cca před 2 měsícema za MFK.
Ano, vím , že tam byly, nebo jsou časté nadávky, to by samozřejmě vše zmizelo a nikdy by se to nestalo.
Niečo o sebe : Tak zdary všichni, jsem 17 letej hodnej chlapeček, který studuje multimediální tvorbu..11 let jsem hrál fotbal, ale jelikož už na to není moc čas (osobní "podnikání", své projekty, škola), tak už to hraju jen opravdu, když je nálada.
Ve svém "volném" čase, když nepracuji na nějaké "zakázce" (photoshop, sony vegas, 3dsmax,..), hraju asi nejvíce ten jailbreak, poté zase více začínám hrát GO s kamarády.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : I přes to, že je tu adminů dost, si nemyslím, že jich je dostatečně na to, aby byly servery pořád v dohledu.
Děkuji za čas, který jste téhle žádosti dali. S pozdravem Piko / Wobraz :)
Nick v hre : Piko
Nick na fóre : Wobraz
Profil na fóre : wobraz-u25171.html
Vek : 17
Steam nick : Wobraz
Steam ID : STEAM_0:0:86741752
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4689
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nějaký bany jsem dostal, párkrát za nadávky, párkrát cca před 2 měsícema za MFK.
Ano, vím , že tam byly, nebo jsou časté nadávky, to by samozřejmě vše zmizelo a nikdy by se to nestalo.
Niečo o sebe : Tak zdary všichni, jsem 17 letej hodnej chlapeček, který studuje multimediální tvorbu..11 let jsem hrál fotbal, ale jelikož už na to není moc čas (osobní "podnikání", své projekty, škola), tak už to hraju jen opravdu, když je nálada.
Ve svém "volném" čase, když nepracuji na nějaké "zakázce" (photoshop, sony vegas, 3dsmax,..), hraju asi nejvíce ten jailbreak, poté zase více začínám hrát GO s kamarády.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : I přes to, že je tu adminů dost, si nemyslím, že jich je dostatečně na to, aby byly servery pořád v dohledu.
Děkuji za čas, který jste téhle žádosti dali. S pozdravem Piko / Wobraz :)
-
Wobraz - Amatér
[Zamietnuté] JailBreak / Piko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak / Piko
Určite nie, nesnáž sa obchádzať podmienky, ktoré Ti boli stanovené.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1