• Stránka 1 z 1
Jailbreak prikazy
Dobry den, prosim vas ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie skocit tak si mame po skoku cupnut alebo stat?
A druha otazka ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie posledna reakcia na skok tak po reakcii mame cupnut alebo stat?
A tretia otazka ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie ze pozrite na moje vystrely tak ked na tie vystrely pozreme mame cupet alebo stat?
A druha otazka ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie posledna reakcia na skok tak po reakcii mame cupnut alebo stat?
A tretia otazka ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie ze pozrite na moje vystrely tak ked na tie vystrely pozreme mame cupet alebo stat?
- jozko147
- Kolemjdoucí
Jailbreak prikazy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak prikazy
jozko147 píše:Dobry den, prosim vas ked sa zoberie /simon a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat a potom povie ze mame ist na ciaru a na ciare mame cupnut a potom povie skocit tak si mame po skoku cupnut alebo stat?
1) Po skoku budeš furt čupět.
2) Zase, po reakci budeš čupět.
3) Budeš čupět.
e.Life > Pro doplnění aby nedošlo ke zmatkům, máš stále čupět, nemáš se co postavit ani při jednom z příkazů

-
BrooKlyGS - Spamer
Takze ked budem stale na tom istom mieste na ciare ze neda prikaz sa pohnut tak mam stale cupiet pri kazdom prikaze(okrem postavit sa)?
Dalsia otazka ked povie ze kto chce mikrofon nech ide na moje vystrely a potom povie ked uz budem na tych vystreloch ze mam cupet a pustit mys a ked mi pusti mikrofon a zacnem rozpravat tak sa mozem postavit alebo hybat mysou?
Potom ked si zoberie /simon a povie nasledovne zahrame si simona a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat, vsetko plati, simon hovori vsetko plati tak to plati co povedal ze mame zakazy cupet skakat a boxovat? Alebo plati potom ked sa hra simon len to co povie : "Simon hovori:" ?
Dalsia otazka este ohladne miku, ked simon povie kto chce mik podte na moje vystrely a hrac napise do chatu - "mik/hra" pretoze automaticky ked ide na vystrely hrac co chce mik ma hovorit o FK a napisal hento do chatu, tak moze hovorit o hre? Alebo moze hovorit o hre len ked mu to simon povoli ze to az potom povie s tym ze ho spomenie? Lebo ked to napise do chatu a simon povedal len ze kto chce mik a zacne rozpravat to T o hre a napisal to predom do chatu ale simon mu povedal len ze da mik, tak moze rozpravat o hre?
Ďakujem
Dalsia otazka ked povie ze kto chce mikrofon nech ide na moje vystrely a potom povie ked uz budem na tych vystreloch ze mam cupet a pustit mys a ked mi pusti mikrofon a zacnem rozpravat tak sa mozem postavit alebo hybat mysou?
Potom ked si zoberie /simon a povie nasledovne zahrame si simona a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat, vsetko plati, simon hovori vsetko plati tak to plati co povedal ze mame zakazy cupet skakat a boxovat? Alebo plati potom ked sa hra simon len to co povie : "Simon hovori:" ?
Dalsia otazka este ohladne miku, ked simon povie kto chce mik podte na moje vystrely a hrac napise do chatu - "mik/hra" pretoze automaticky ked ide na vystrely hrac co chce mik ma hovorit o FK a napisal hento do chatu, tak moze hovorit o hre? Alebo moze hovorit o hre len ked mu to simon povoli ze to az potom povie s tym ze ho spomenie? Lebo ked to napise do chatu a simon povedal len ze kto chce mik a zacne rozpravat to T o hre a napisal to predom do chatu ale simon mu povedal len ze da mik, tak moze rozpravat o hre?
Ďakujem
- jozko147
- Kolemjdoucí
A este ked povie podte za mnou a simon sa zastavi a T dobehne tak za nim ze sa ho dotkne a da mu nebezpecne priblizenie tak ho ma simon zabit alebo nie ked povedal ze podte za mnou? Maju si drzat odostup?
- jozko147
- Kolemjdoucí
jozko147 píše:Takze ked budem stale na tom istom mieste na ciare ze neda prikaz sa pohnut tak mam stale cupiet pri kazdom prikaze(okrem postavit sa)?
Ne, ty budeš prostě čupět do té doby, dokud simon nedá příkaz co je s tím v rozporu.. Jako např, běž tam a tam .. přímá cesta, máš se postavit a protože máš zákaz čupět, tak už znovu nečupneš.. Když čupíš a máš skočit, tak přímá cesta je skočit v čupě, kdyby si se postavil, tak by si porušil příkaz čupět a až potom by si skočil.. To že se mají dívat tam a tam.. taky se máš dívat v čupě, není to nijak v rozporu pro pochopení..
jozko147 píše:Dalsia otazka ked povie ze kto chce mikrofon nech ide na moje vystrely a potom povie ked uz budem na tych vystreloch ze mam cupet a pustit mys a ked mi pusti mikrofon a zacnem rozpravat tak sa mozem postavit alebo hybat mysou?
Máš jít na výstřeli, kde si následně čupneš.. pak máš pustit myš, tak se nehýbeš myší a čupíš... Pustí ti mikrofon a ty máš pouze mluvit, ale nesmíš hýbat myší a máš stále čupět..
jozko147 píše:Potom ked si zoberie /simon a povie nasledovne zahrame si simona a potom povie zakazy cupet skakat a boxovat, vsetko plati, simon hovori vsetko plati tak to plati co povedal ze mame zakazy cupet skakat a boxovat? Alebo plati potom ked sa hra simon len to co povie : "Simon hovori:" ?
Zahrajeme si simona. Simon říká vše platí = vše platí
Zahrajeme si simona. Máte zakázáno ... = nic neplatí
Zahrajeme si simona. Simon říká máte zakázáno ... = zákazy platí
jozko147 píše:Dalsia otazka este ohladne miku, ked simon povie kto chce mik podte na moje vystrely a hrac napise do chatu - "mik/hra" pretoze automaticky ked ide na vystrely hrac co chce mik ma hovorit o FK a napisal hento do chatu, tak moze hovorit o hre? Alebo moze hovorit o hre len ked mu to simon povoli ze to az potom povie s tym ze ho spomenie? Lebo ked to napise do chatu a simon povedal len ze kto chce mik a zacne rozpravat to T o hre a napisal to predom do chatu ale simon mu povedal len ze da mik, tak moze rozpravat o hre?
Pokud hráč psal, že chce mik o hře, bude mluvit o hře o ničem jiném.. Pokud nic nepsal a simon se pouze zeptal kdo chce mik, tak tam může jít a mluvit o všem... Pokud simon zapne mik a neřekne kdo má mluvit, můžou mluvit všichni, zapl to a nezakázal nic.. Pokud simon řekne kdo chce mik o FK, půjde sem, tak hráči budou mluvit jen o FK
jozko147 píše:A este ked povie podte za mnou a simon sa zastavi a T dobehne tak za nim ze sa ho dotkne a da mu nebezpecne priblizenie tak ho ma simon zabit alebo nie ked povedal ze podte za mnou? Maju si drzat odostup?
Ano, hráči si mají automaticky dodržovat odstup..
Veškeré další otázky mi směřuj do PM, kde ti na ně odpovím
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1