• Stránka 1 z 1
Jailbreak /rank
Mám tady jednu, respektive dvě otázky..... Kdo a proč přidal na Jailbreak servery příkaz /rank ??
za 1. mě to přijde jako úplná koko****, když si vezmete, že někdo se 4 mapy za sebou dostane k CTčkum a někdo kdo je u CTček jednou za 10 map má určitě horší skóre když je u T než ten co je furt u CT
a za 2. to je nahov** v tom, že když se na server připojí některý 11- let děti (anebo Ceco) a není tm admin, tak se mezi sebou CTčka jk dementi začnou předhánět v umístění a to je tk že je někdo Simon chce dat veznum nejaky atrakce a tak a prvně pošle T do klece k zadní stěně pk tm přide nějaký dementí CTčko stoupne si k zadni stenu a vsechny je vykiluje.
Je to "hrozná sranda" ale pk maj Tcka z cely mapy uplny hov**.
Este sem nepřišel na to, proč to tm je, ale je to pěkně na **** a upřímně mě to se*e.
za 1. mě to přijde jako úplná koko****, když si vezmete, že někdo se 4 mapy za sebou dostane k CTčkum a někdo kdo je u CTček jednou za 10 map má určitě horší skóre když je u T než ten co je furt u CT
a za 2. to je nahov** v tom, že když se na server připojí některý 11- let děti (anebo Ceco) a není tm admin, tak se mezi sebou CTčka jk dementi začnou předhánět v umístění a to je tk že je někdo Simon chce dat veznum nejaky atrakce a tak a prvně pošle T do klece k zadní stěně pk tm přide nějaký dementí CTčko stoupne si k zadni stenu a vsechny je vykiluje.

Je to "hrozná sranda" ale pk maj Tcka z cely mapy uplny hov**.
Este sem nepřišel na to, proč to tm je, ale je to pěkně na **** a upřímně mě to se*e.
-
Cakri - Kolemjdoucí
Jailbreak /rank
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak /rank
Máš pravdu, ale to si mají hlídat admini a trestat: slay/kick/ban
Denně tam chodí několik adminů...
Denně tam chodí několik adminů...
-
Keffy - Kolemjdoucí
Veľa ľudí sa už nato sťažuje a ja dúfam že s tym Vedenie GS niečo spraví. 
Ja stebou súhlasím že na takýto mod je to úplne zbytočne.

Ja stebou súhlasím že na takýto mod je to úplne zbytočne.

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
Myslím že tu už bylo dost topiců o tomto problému a jsem si jist, že se určitě při dalším updatu vyřeší
..
Prozatím je to zbytečně někam psát, protože já si myslím že už to je všude

Prozatím je to zbytečně někam psát, protože já si myslím že už to je všude

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Rank má určitú súvislosť aj s HLStats. Pri najbližšiom update zvážime viaceré možnosti a uvidíme ku akým zmanám nastane.
zamykam.
zamykam.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1