Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Jailbreak / Shizurake

Příspěvekod shizurake » 29 pro 2017, 12:44

Názov: Jailbreak / Shizurake
Dobrý deň, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch :).

Nick v hre: Shizurake

Nick na fóre: shizurake

Profil na fóre: shizurake-u54966.html

Vek: 17

Nick na Steame: Shizurake

Steam ID: STEAM_0:1:172339802

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7244

Bany alebo prehrešky (GS,iný portál) : Myslím si, že som ban nedostal ani raz, k hráčom sa správam slušne a s každým sa snažím vychádzať, aby nevznikali problémy.

Niečo o mne: Čau, volám sa Timotej a mám 17 rokov. Bývam v Holíči, to je mesto na západnom Slovensku pri hraniciach s Českou Republikou. Študujem za Gymnáziu v Skalici, kde som v treťom ročníku. Rád sledujem filmy a seriály (hlavne anime), počúvam hudbu (Nightcore atp.) a hrám hry. Okrem CS 1.6 hrávam aj LoLko, PUBG, GTA V a mnoho iných online hier. Výsledky v škole dosahujem priemerné, čiže nie som ani šprt, ale ani neprepadám :D .

Prečo by som chcel na Gamesites adminovať: Na GS by som chcel byť adminom preto, lebo ako správny hráč si viem zahrať aj v tú najskorejšiu alebo najneskorejšiu hodinu. V tých časoch tam sú väčšinou "deti" alebo ľudia čo nepoznajú pravidlá a robia si z toho srandu a rozdávajú Free Killy. Ja týchto ľudí zažívam stále a viem, že to nie je vôbec príjemné keď sú u CT nejaké 2 deti čo majú maximálne 10 rokov a hra nestojí za nič. Chcel by som na serveroch spraviť poriadok s takýmito ľudmi, + s tými, čo pravidlá porušujú a kazia hru ostatným.

Ďakujem Vám za čas, ktorý ste venovali tejto žiadosti a prajem Vám príjemný zvyšok dňa :)

S pozdravom
Shizurake
Nič neodkladaj na zvláštnu príležitosť. Každý deň žiješ zvláštnu príležitosť.
shizurake
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Jailbreak / Shizurake

od Rumcajz » 29 pro 2017, 12:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / Shizurake

Příspěvekod Knedlajs » 29 pro 2017, 13:46 VIP

Keď si si žiadal prvýkrát, tak ti ešte Jayo napísal, že bez Akadémie to nepôjde. Následne si si žiadal o Akademika a Tommy ti 18. března napísal toto: "Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie."

Prečo si ju teda nedokončil?
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod shizurake » 29 pro 2017, 14:06

Dobrý deň, akadémiu som začal, ale kvôli škole nebolo možné akadémiu dokončiť a popri škole je tá akadémia zložitá... V škole stále písomky na ktoré sa treba učiť a akadémii sa veľa venovať nedá.
Nič neodkladaj na zvláštnu príležitosť. Každý deň žiješ zvláštnu príležitosť.
shizurake
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 29 pro 2017, 14:15 VIP

Ja som robil Akadémiu niekedy pred Vianocami. Tiež tam boli samé písomky a testy, lebo si to učitelia nechceli nechávať na obdobie po prázdninách. Vtedy sú totiž všetci vymytí. Spravil som ju za týždeň. Verím, že tebe sa podarí niečo podobné.
To znamená, že pre teba platí to, čo ti bolo povedané už dávnejšie.

Akonáhle úspešne dokončíš Akadémiu, môžeš si znova požiadať.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů