Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnute] Jailbreak/Suplee

Příspěvekod BlaHi98 » 26 srp 2017, 01:01

Chtěl bych požádat o práva na JB serverech:)

Nick ve hře: Suplee

Nick na fórum: BlaHi98

Profil na fórum: ucp.php

Věk: 16

Steam nick: Gr[I]m Re[A]peR

Steam ID: STEAM_0:0:178562753

Hl stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11696 , (mám v záznamech ve změně jmen pár nedokonalostí, jako je změna barvy jména,
do nedávné doby jsem o tom neměl ani šajna, že je to zakázané, za to se omlouvám:/)

Nějaké prohřešky/bany: Ná mém steam účtě si nevybavuji žádně bany. Pár dní zpět jsem se i proletěl, jelikož jsem omylem vzal vestu, která je na mapě určena pro vězně.
Od té doby si na to dávám sebevětší pozor. Jinak jsem začal hrát jailbreak už dávno s bratrami, kteří tu nebyli moc andílci, ale i jako nejmladší ze svých sourozenců jsem jim dokázal vysvětlit a násilně ukázat, kdo je pán a jak se budou na serverech chovat.

Něco o sobě: Jak už jsem napsal, jsem nejmladší (ale nejsilnější) ze svých dvou bratrů. Snažím se už druhým rokem přežít na střední, která je na učení bez potíží, ale
na nervy už těžší. Poslouchám nějaké ty rockové kapely, konkrétně alternativní metal (Linkin Park), nebo něco málo ze světových hitů. :) Bydlím v malé, zapadlé vesnici
v Jihočeském kraji. Pár let jsem hrál na ZŠ flórbal, ale to mě přešlo, teď se místo veškerého toho času snažím dělat věci, který mě jakýmsi způsobem baví, jelikož to je to, čeho chci ve svém vzácném životě dosáhnout.

Proč by jsem se chtěl stát adminem? No, velmi dobrá otázka, na kterou bohužel neexistuje jen jedna konkrétní odpověď. Rád bych tu jen napsal, že nechci aby na serveru
kdokoliv dělal neplechu, jenže to není ani tisícina toho, čeho chci dosáhnout. Vždy, když si přijdu odpočinout a pobavit se na server, se najde někdo, kdo mě, nebo komuloviv
jinýmu znepříjemní hru. Jak nadáváním, jak cheatováním, jak neschopností (u který vždy rád pomůžu), tak všemožným jiným. Proto. Pokud není na serveru admin, nebo není nikde
jinde online, je to doslova nepříjemný hrát na serveru, kde není pořádek, urážka jedna za druhou, když se pokusíte napsat hráči ať se uklidní, nadává víc a víc. Jít hráči není záležitost jen tak pro někoho, chce to zodpovědnost, tu na stopro příjmám.

Děkuji za přečtení mé žádosti.
Bodů v akademii 0 Obrázek
Obrázek
BlaHi98
Zkušený
Zkušený

[Zamietnute] Jailbreak/Suplee

od Rumcajz » 26 srp 2017, 01:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/Suplee

Příspěvekod AlieNn » 27 srp 2017, 13:09

Profil na fórum: ucp.php

Vím že se nemam vyjadřovat ale odkaz na profil je špatný
https://www.gamesites.cz/forum/blahi98-u50402.html
Omlouvám se.
AlieNn
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BlaHi98 » 27 srp 2017, 13:14

AlieNn píše:Profil na fórum: ucp.php

Vím že se nemam vyjadřovat ale odkaz na profil je špatný
https://www.gamesites.cz/forum/blahi98-u50402.html
Omlouvám se.

Ano, děkuji. Omlouvám se, nevšiml jsem si.
Chtěl bych se nadále opravit: Jít vzorem hráči není záležitost jen tak pro někoho, chce to zodpovědnost, tu na stopro příjmám.
s bratry*
Ještě jednou děkuji a omlouvám se:)
Bodů v akademii 0 Obrázek
Obrázek
BlaHi98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 27 srp 2017, 19:39 VIP

Pokračuj v tom, co doposial a za mesiac to skus znovu.

Zamietnute
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů