Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] TムDミ./ Jailbreak

Příspěvekod trebbo7 » 27 črc 2018, 12:42

✦ Nick na serveru: TムDミ.

✦ SID: STEAM_0:1:58720383

✦ Sekce, na které chci práva: Jailbreak

✦ Věk: 16

✦ Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=70889

✦ Bany, které jsem dostal: Nedorozumění s adminem na mapě millenium_lega, na foru jsme se domluvili a ihned mi byl ban odebrán;

✦ Něco o mně: Jmenuji se Tadeáš, je mi 16 let a bydlím na Moravě poblíž Ostravy v Dolní Lhotě. Chodím na gymnázium PORG do Ostravy. Moje záliby a koníčky je firesport, atletika, zvířátka, programátorství a mezi neposlední věc i počítač.. Jo a moje rodina.. :d

✦ Proč právě já:
Nemám rád lidi, jež narušují pravidla nebo volný čas těch, kteří si přišli zahrát na jailbreak. Takových je tu každý den dost; lidi na teamspeaku, jež si radí ("ghostují") a kazí zážitek gameplaye ostatních hráčů, griefeři (MFK, FK, etc.) nebo popřípadě ti, kteří pravidla neumí a těm by měla být podána pomocná ruka.

Na jb strávím denně asi 3-5 hodin a za tu dobu jich opravdu natočím, vidím nebo i pomůžu dosti lidem... Myslím si ale, že je zbytečné nahlašovat lidi do sekce PP když mezitím, co odejdu nahlásit hříšníka, udělá ještě více škody. Také to trvá docela dlouhou dobu, a věci jako nadávky a spam těžko nahlásím na forum. Ve složce "Dema" na ploše mám přes 200 nahrávek, všechny jsem chtěl nahlásit, ale čas a nepřipravené statusy mi to neumožnily. Proto zde na GS nemám ani 20 příspěvků, ale na samotném GS jailbreaku mám nahráno hodně hodin. Myslím si, že pravidla ovládám dobře, znám tam většinu lidí a adminů a oni mě.

Myslím, že kdyby bylo více adminů, méně grieferů by se na serveru vyskytovalo a všechno by probíhalo o dost rychleji.. Nebaví mě stále čekat, kdy ban dostane nebo jestli si mého příspěvku vůbec nějaký PPčkář všimne.

✦ Zkušenosti s CS:GO: O rank zde asi nejde, ale můj maximální dosažený rank byl SMFC, v GE jsem nikdy nebyl :'( Na csgo mám dohromady na všech účtech asi 3k hodin. Každý den se ale najde něco nového...

✦ Případné poznámky: Snažím se vždy o to, aby si všichni zahráli a aby věděli pravidla, které se ke všem nedostaly. Také ať není na serveru zmatek, který není moc přijatelný Simonováním, či CTčkám. Jo a někdy píši moje ANSII faces bindy do chatu jak většina ví :dd

..........................................
Vážím si toho, že jsi mou žádost přečetl až sem. Díky.
cauahoj
trebbo7
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] TムDミ./ Jailbreak

od Rumcajz » 27 črc 2018, 12:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TムDミ./ Jailbreak

Příspěvekod Gustik » 06 srp 2018, 19:23 VIP

Tvé chování na serveru není hodno admina.

Navíc si hrál naposledy 16.7. - jak bys tedy asi adminoval, když nehraješ na serveru?

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů