• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JailBreak
Nick na serveru : ⚡ #Lucky ( ͡° ͜ʖ ͡° )
SID: STEAM_1:1:439516191
Mapu kterou mám nejraději : jb_spy_vs_spy_beta7b
Sekce o kterou by hsem chtěl práva :JailBreak
Věk:13
Bany, které jsem dostal:Popravdě dostal jsem 2 mute bany.a za ně jsi mužu bohužel sám / :
A aby vubec něco omně tak tu : Jmenuji se Adam Bydlím v Mladé Boleslavi chodím tu na fodbal a tennis mam rád hodně sport/pc hry a vubec kdo by ne že ?
Proč chci já ty práva a né někdo jiny : ? ja chci Prává kvuli tomu že mě baví/bavilo se starat o server/y ( :
Zkušenosti s CS:GO: mam 2 steam učty používam ted tendle Lucky..Protože na tom druhem mam ban a to kvuli Gta..No to je jedno dohromady za tydle 2 učty mam nahrano nák 2500 h. a na jb tak 1000 a víc.
Případné poznámky: nic.
SID: STEAM_1:1:439516191
Mapu kterou mám nejraději : jb_spy_vs_spy_beta7b
Sekce o kterou by hsem chtěl práva :JailBreak
Věk:13
Bany, které jsem dostal:Popravdě dostal jsem 2 mute bany.a za ně jsi mužu bohužel sám / :
A aby vubec něco omně tak tu : Jmenuji se Adam Bydlím v Mladé Boleslavi chodím tu na fodbal a tennis mam rád hodně sport/pc hry a vubec kdo by ne že ?

Proč chci já ty práva a né někdo jiny : ? ja chci Prává kvuli tomu že mě baví/bavilo se starat o server/y ( :
Zkušenosti s CS:GO: mam 2 steam učty používam ted tendle Lucky..Protože na tom druhem mam ban a to kvuli Gta..No to je jedno dohromady za tydle 2 učty mam nahrano nák 2500 h. a na jb tak 1000 a víc.
Případné poznámky: nic.
- Lucky007
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1