• Stránka 1 z 2 • 1, 2
JAILBREAK
CELY JAILBREAK STE DOJEBALY ....... VYMISLATE SOMARINY NEW SKINY A SAME SOMARINY A HLAVNE ZE SI SAMY NEVIETE SPRAVIT PORIADOK S ADMINMI A S CHEATERMI Pr.Santa-Svk ,Koordinator.... A SAME DEBILINY ROBITE NIE PRE POZITOK Z HRY ALE PRE PENIAZE..... NEBUDEM SA VYJADROVAT K TOMU DALSEJ ODPLASILI STE VELMI VELA DOBRYCH HRACOV A TERAZ HRAJU SAME DETI ALE VAM TO JE SAMOZREJME JEDNO LEBO VAM IDE LEN A LEN O PENIAZE DAKUJEM SKONCIL SOM.
-
jogurtiiik - Kolemjdoucí
Re: JAILBREAK
Co si to tu dovoluješ?Máš štěstí že vůbec můžeš hrát tak se uklidni,pokud se ti to nelíbí tak tam nehraj ne?
old playa
-
danny1337 - Zkušený
skoncil som z GS proste
-
jogurtiiik - Kolemjdoucí
To že skončíš s GS nás naopak ještě potěší
.
Mislým že i bez VIP si zde zahraješ slušně, furt je GS nejhranější portal na CS/SK.
Ja osobně bich si nikdy nestěžoval

Mislým že i bez VIP si zde zahraješ slušně, furt je GS nejhranější portal na CS/SK.
Ja osobně bich si nikdy nestěžoval

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Mňa by len potešilo ked by ste spraili nejaku anketu ci by to ludia chcely alebo nie a dat priestor aj nikemou novemu nejaky napad ideu.....
-
jogurtiiik - Kolemjdoucí
Upřímě jsem rád že je nějaká novinka na JailBreaku. Rapper7 tvá gramatika trochu moc
/oskar/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
Veta : Ako z toho GS profituje ma skutočne pobavila
) Ty čo JailBreak hrali dávno dobre vedia .. že veľa veci ktoré boli vlastne pre normálnych hráčou .. boli zrazu len pre VIP .. v skutočnosti je to len veľmi múdry krok najprv hráčou na server nalákať a potom keď ich to začne baviť ... jednoducho im niečo zobrať a ponúknuť im to za peniaze
každopádne to GS nezazlievam preto že tým že na nás niečo zarobia .. bude len motivaciou pre nich .. urobiť tento portál viac kvalitný
) a ešte tu hraje dosť hráčou nato aby prispevky typu "končím s GS" mohli z veľkým úsmevom ignorovať
Ale zase klamať o tom že GS s toho nič neprofituje to je tak trochu nezmysel
prečo by to inak robil ? .. aký by to malo zmysel ?
zamyšlate sa niekedy nad tým čo píšete ? 

-
GemblerSK - Kolemjdoucí
danny1337 píše:jj lepší než si tu dělat ostudu.
Ted tě nechápu, vůbec neodpovidáš na moji odpověd, ale jsem pohodový člověk.
Kde jsou ti roky když jsem si myslel , že mi svět leži u nohou.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
danny1337, jsem (NE)rád , že jsme se tu tak rozkecaly.Každopádně mám lepší věci na práci ,než se tu s tebou hádat.
Tento topic budem komentovat pouze v případě, že na mě padne něaká "urážka" což si nenechám líbit.
By: Rapper7 Na GS: 2009-2013
Tento topic budem komentovat pouze v případě, že na mě padne něaká "urážka" což si nenechám líbit.

By: Rapper7 Na GS: 2009-2013
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
mě osobně nejvíce naštvalo to, že mě tady pan Awee potrestal za "somarinu" přitom tam je tolik adminků co právě nic nedělají, a protože nic nedělají nejdou vypozorovat že dělají něco špatně..
Jinak GS nejde jenom o peníze, ale taky se sněma musí počítat.. Potahat okolo 150 serverů s vlastní kapsy by asi těžko šlo, jenom se mi nelíbí VIP za unban permabanu.. Nenutí kupovat lidi VIP, ale pořád jim to cpou ať si ho koupí protože budou mít výhodu oproti jiným.. štve mě, že ti co mají VIP mají znatelně větší výhody než hráči co nehrají VIP. Dnešní hráči, taky pod výrazem skilleři, by nezabili ani mouchu nemít VIP výhody.. Na furienu to tak je.. koupí si VIP, našetří si 15.000 koupí si nesmrtelnost a hrajou si už jenom ze srandy.
Jinak GS nejde jenom o peníze, ale taky se sněma musí počítat.. Potahat okolo 150 serverů s vlastní kapsy by asi těžko šlo, jenom se mi nelíbí VIP za unban permabanu.. Nenutí kupovat lidi VIP, ale pořád jim to cpou ať si ho koupí protože budou mít výhodu oproti jiným.. štve mě, že ti co mají VIP mají znatelně větší výhody než hráči co nehrají VIP. Dnešní hráči, taky pod výrazem skilleři, by nezabili ani mouchu nemít VIP výhody.. Na furienu to tak je.. koupí si VIP, našetří si 15.000 koupí si nesmrtelnost a hrajou si už jenom ze srandy.
-
Sumerov2 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2