• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Jailbreak / TeeKane;
Zdravím všetkých ktorí otvoria môj topic. Rád by som si zažiadal o admina na Jailbreak serveroch.
Nick v hre: _/~MisFits^TeeKane;
Nick na fóre: Misfits
Profil na fóre: misfits-u58532.html
Vek: 20
Steam nick: ☣Misfits TeeKane☣
Steam ID: STEAM_0:1:214723700
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=109800
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno. Nadávam / hreším. Viem že by sa admin nemal takto správať ale vtedy mi Matthew dal kick a skludnil som sa. Admin by mal byť trpezlivý a preto sa budem snažiť napraviť sa.
Niečo o sebe: Ahojte! Volám sa Matej a mám 17 rokov. Chodím na strednú školu u nás v meste. Mám rád všetko ohľadom matematiky a elektroniky. Hrával som hokej ale zo zdravotných dôvodov som prestal. Vo voľnom čase chodím navštevovať priateľku do Trenčína a zahrám si Csko.
Niečo o sebe: Bol som adminom na jednom staršom servery avšak bol zrušený. Mal som tam veľa kamarátov a bavilo ma to. Niekedy prídem na server a keď potrebujeme admina tak nemôže prísť pretože rieši niečo na inom servery. A potom hlavne často stretávam hráčov ktorí sú arogantní a tvária sa akoby im patril celý svet. Preto by som sa k tomuto chcel vrátiť. Chcem to brať ako koníček a nie ako prácu. Mrzí ma že som sa kedysi nesprával ako mi k veku prísluší ale poučil som sa. Na viacerých serveroch vlastním VIP
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a za prípadné kladné vybavenie.
PS: Akadémia by pre mňa nebola problém.
S pozdravom TeeKane;
Nick v hre: _/~MisFits^TeeKane;
Nick na fóre: Misfits
Profil na fóre: misfits-u58532.html
Vek: 20
Steam nick: ☣Misfits TeeKane☣
Steam ID: STEAM_0:1:214723700
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=109800
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno. Nadávam / hreším. Viem že by sa admin nemal takto správať ale vtedy mi Matthew dal kick a skludnil som sa. Admin by mal byť trpezlivý a preto sa budem snažiť napraviť sa.
Niečo o sebe: Ahojte! Volám sa Matej a mám 17 rokov. Chodím na strednú školu u nás v meste. Mám rád všetko ohľadom matematiky a elektroniky. Hrával som hokej ale zo zdravotných dôvodov som prestal. Vo voľnom čase chodím navštevovať priateľku do Trenčína a zahrám si Csko.
Niečo o sebe: Bol som adminom na jednom staršom servery avšak bol zrušený. Mal som tam veľa kamarátov a bavilo ma to. Niekedy prídem na server a keď potrebujeme admina tak nemôže prísť pretože rieši niečo na inom servery. A potom hlavne často stretávam hráčov ktorí sú arogantní a tvária sa akoby im patril celý svet. Preto by som sa k tomuto chcel vrátiť. Chcem to brať ako koníček a nie ako prácu. Mrzí ma že som sa kedysi nesprával ako mi k veku prísluší ale poučil som sa. Na viacerých serveroch vlastním VIP
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a za prípadné kladné vybavenie.
PS: Akadémia by pre mňa nebola problém.
S pozdravom TeeKane;
When I'm dead who cares? I don't
VIP: Jailbreak #1 #3 #5| Rats| WEB

-
Tykejn - Pokročilý
[Zamitnuto] Jailbreak / TeeKane;
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / TeeKane;
Tak kolko mas ? 17 ? 20 ? Nepoznam ta, ale zatial mi bohato staci tvoj chatlog.
Zamietnute..
Zamietnute..
-
Habs - Spamer
Re: Jailbreak / TeeKane;
17 ospravedlňujem sa ale opisoval som zo vzoru a pomýlil som sa. Ďakujem za vyjadrenie.
When I'm dead who cares? I don't

-
Tykejn - Pokročilý
• Stránka 1 z 1