• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]JailBreak | Tensay
Ahoj, rád by som si znova požiadal o Admin práva na JB serveroch.
Nick v hre : Tensay
Nick na fóre : Tensay
Profil na fóre : PROFIL
Vek : 15
Steam nick : Tensay
Steam ID : STEAM_0:1:544744653
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti som určite nejaký dostal, z tých som sa ale poučil a snažím sa tie chyby nezopakovať, momentálne v blízkej dobe som ban nedostal a snažím sa aby to tak aj zostalo.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matthias a práve končím základnú školu. Kvôli momentálnej situácií nerobím v podstate nič iné ako hranie hier, chodenie do prírody alebo bicyklovanie. No pred touto situáciou som často chodil na ''brigády'' alebo na nejaké dobrovoľné práce ak sa dalo. Rád si pozriem nejaký ten filmík, rád jazdím na motorkách a hlavne rád hrám CSko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak hlavne sa chcem podieľať na chode portálu, snáď nejako prispieť do Teamu, pomáhať hráčom a hlavne zamedziť hackerom alebo iných ktorí kazia pôžitok z tohto módu.
Ďakujem za čas ktorý ste strávili čítaním tejto žiadosti.
Prajem pekný deň.
-Tensay
Nick v hre : Tensay
Nick na fóre : Tensay
Profil na fóre : PROFIL
Vek : 15
Steam nick : Tensay
Steam ID : STEAM_0:1:544744653
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti som určite nejaký dostal, z tých som sa ale poučil a snažím sa tie chyby nezopakovať, momentálne v blízkej dobe som ban nedostal a snažím sa aby to tak aj zostalo.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Matthias a práve končím základnú školu. Kvôli momentálnej situácií nerobím v podstate nič iné ako hranie hier, chodenie do prírody alebo bicyklovanie. No pred touto situáciou som často chodil na ''brigády'' alebo na nejaké dobrovoľné práce ak sa dalo. Rád si pozriem nejaký ten filmík, rád jazdím na motorkách a hlavne rád hrám CSko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak hlavne sa chcem podieľať na chode portálu, snáď nejako prispieť do Teamu, pomáhať hráčom a hlavne zamedziť hackerom alebo iných ktorí kazia pôžitok z tohto módu.
Ďakujem za čas ktorý ste strávili čítaním tejto žiadosti.
Prajem pekný deň.
-Tensay
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
[Zamítnuto]JailBreak | Tensay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak | Tensay
Poprosím adminy o reference.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Reference]JailBreak | Tensay
ThePeace píše:prišlo mi na teba viacero negatívnych referencií od adminov, že sa správaš na serveri arogantne, mal by som totožnú skúsenosť. Skús byť viac pokornejší a uznať chybu.
Admini to s tvým vystupováním na serveru stále vidí bledě. Zkus na tom ještě zapracovat.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Zamítnuto]JailBreak | Tensay
Chcel by som obnoviť žiadosť.
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
Re: [Zamítnuto]JailBreak | Tensay
Shodli jsme se, že vzhledem k okolnostem tvého odchodu z akademie, na to zatím nemáš. Zároveň jsi od minulé žádosti neprojevil téměř žádnou snahu v PP. Z referencí, které nám od obnovení tvé žádosti přišly, vyplývá, že máš někdy na serverech problém přiznat si chybu. Dejme tomu ještě čas.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1