• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Jailbreak/Tokop
Ahoj rád by jsem si opět požádal o práva na Jailbreak servery.
Nick ve hře: Tokop
Nick na foru: Tokop
Profil na foru: tokop-u57400.html
Věk: 17
Nick na steamu: Tokop
Steam ID: STEAM_0:0:426171735
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=235062
Nějaké bany nebo prohřešky: Ve své minulosti jsem měl mnoho banů za MFK a další různé porušení pravidel.Dostal jsem i jeden ban za Wallhack.A v prosinci jsem dostal vac ban na můj steam účet, protože na můj steam měl přístup kamarád a ten tam cheatoval.Ze svých chyb jsem se poučil.Veškeré bany, které jsem dostal na Gamesites byly ještě na nonsteamu před několika lety.
Něco o sobě: Jmenuji se Martin je mně 17 let a chodím na SŠ.Mezi mé zájmy patří hlavně počítačové hry,historie a geografie.Myslím si, že jsem vtipný,chytrý,klidný s kapkou namyšlenosti.Jailbreak mě stále baví a hraji ho již několik let.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych se zpátky vrátit do skvělého admin týmu.A opět pomáhat udržovat pořádek na serveru.Myslím si, že bych se mohl stát opět pro Gamesites přínosem.Pravidla podle mě umím slušně k čemuž přispělo úspěšné dokončení akademie před zrušením.Pokud si nejsem jistý nějakým pravidlem vždy se na něj zeptám.Nemám rád, když někdo úmyslně porušuje pravidla a chtěl bych tomu zabránit.
Děkuji za přečtení a budu rád za každou odůvodněnou odpověď.
Nick ve hře: Tokop
Nick na foru: Tokop
Profil na foru: tokop-u57400.html
Věk: 17
Nick na steamu: Tokop
Steam ID: STEAM_0:0:426171735
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=235062
Nějaké bany nebo prohřešky: Ve své minulosti jsem měl mnoho banů za MFK a další různé porušení pravidel.Dostal jsem i jeden ban za Wallhack.A v prosinci jsem dostal vac ban na můj steam účet, protože na můj steam měl přístup kamarád a ten tam cheatoval.Ze svých chyb jsem se poučil.Veškeré bany, které jsem dostal na Gamesites byly ještě na nonsteamu před několika lety.
Něco o sobě: Jmenuji se Martin je mně 17 let a chodím na SŠ.Mezi mé zájmy patří hlavně počítačové hry,historie a geografie.Myslím si, že jsem vtipný,chytrý,klidný s kapkou namyšlenosti.Jailbreak mě stále baví a hraji ho již několik let.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych se zpátky vrátit do skvělého admin týmu.A opět pomáhat udržovat pořádek na serveru.Myslím si, že bych se mohl stát opět pro Gamesites přínosem.Pravidla podle mě umím slušně k čemuž přispělo úspěšné dokončení akademie před zrušením.Pokud si nejsem jistý nějakým pravidlem vždy se na něj zeptám.Nemám rád, když někdo úmyslně porušuje pravidla a chtěl bych tomu zabránit.
Děkuji za přečtení a budu rád za každou odůvodněnou odpověď.

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
[Zamitnuto] Jailbreak/Tokop
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Tokop
Nelibi se mi tvuj pristup. Kdyz byl s tebou problem a chteli jsme to s tebou resit, dockali jsme se jen ignoru a arogance. Co se tyce nahlasovani do PP, taky to neni zadna slava. Predstavuju si u tebe daleko proaktivnejsi pristup.
Zamitam.
Zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1