Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]JailBreak / Tokop

Příspěvekod Tokop » 12 dub 2023, 20:31 VIP

Nick ve hře: DEUS VULT

Nick na fóre: Tokop

Profil na fóre: tokop-u57400.html

Věk: 21

Steam nick: dota enjoyer

Steam ID: STEAM_0:1:501280651

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1039

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): velmi staré (cca 8 let), nerelevantní

Niečo o sebe: Asi není potřeba kopírování starých žádostí, stále vše stejné. Na JB hraji již přes jednu dekádu. Několikrát jsem byl adminem na CS 1.6 JB, bývalý Správce turnajů a soutěží. Druhý nejlepší šachista na GS, majitel třetího nejvtipnějšího podpisu na forum.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Protože jsem nostalgik, GS je srdcovka a projekt, který mi přirostl k srdci. :D

Dovolím si dodat pár jiných podstatných otázek/věcí, které by zde měly zaznít. Jelikož jsem zvyklí psát slohovky, tak se to pokusím zkrátit na nezbytné minimum.

Poslední odchod z GS (příspěvek)
Co si budeme, každý má kladné i záporné vlastnosti. Jednou z těch mých je perfekcionismus a tvrdohlavost. Ať už o této žádosti bude rozhodovat Ajay, eX nebo Whoik, tak ti vědí nejspíše oč se jedná v tom příspěvku. Když jsem mohl, vždy jsem se snažil GS pomoci a posunout to dopředu, jakkoliv vylepšit. Problémem je, že jakmile děláte věci konstantně dobře, tak můžete nabít pocitu, že vše, co vymyslíte je ta nejlepší varianta, což vždy nemusí být pravda. A i pokud máte pravdu a nějaké dobré návrhy/nápady, tak to neznamená, že když jej předložíte a potkáte se s nepochopením, že výsledek nemá být "To jsou blbci. Očividně nechtějí to nejlepší, nedali žádné protiargumenty, mám pravdu, když to nechtějí slyšet, tak jejich smůla" nýbrž zamyslet se znovu nad svými myšlenkami a případně se je pokusit prosadit a prodiskutovat znovu, pokusit se více pochopit druhou stranu, jestliže zde chcete nějak koexistovat nadále. A jak jsem psal v tom topicu:

Můj názor na Gamesites se vlastně nemění, který mám už poměrně dlouho a to je ten, že projekt Gamesites jako takový miluji i nenávidím zároveň


Tak z nějakého důvodu se sem stále pravidelně vracím. Takže hádám, že správně je ta druhá část, kterou jsem popisoval v předešlém odstavci.

Proč bych chtěl adminovat na GS? Narozdíl od postoje, který je správný zaujmout se můj postoj v názoru na CS 1.6 Jailbreak nezměnil. Stále zastávám stejné názory. JailBreak potřebuje, co nejvíce schopných adminů. Ale ne nutně adminů, kteří jsou schopni nasbírat v pohovoru okolo 40 bodů a více, ale adminů, kteří jsou použitelní v praxi, což nemusí vůbec vyplývat z pohovoru. Dnes jsem na Jailu odehrál asi 2 hodiny, problém je, že to je skoro nehratelné. To množství DIP hráčů, cheterů a lidí, co jen prostě opakovaně porušují pravidla je vysoký. Jen za ty 2 hodiny jsem nasbíral 10 lidí, kteří porušují pravidla a ty nahlásil. Jenže to serveru příliš nepomůže. Porušování pravidel je nutné řešit v reálném čase jako admin na serveru. 99 % situací, co se stane na serveru jsou typu: Přišel Jožko a dal MFK, Přišel Fero a udělal toto. Zkrátka situace, které jsou zcela primitivní na vyřešení a nemají s tím na co vás připraví pohovor nic moc společného. Přijde mi, že na tom je Jail asi jako školství, spoustu let pozadu vše je nastavené podle minulosti, kdy bylo plných 10 JailBreaků celý den a na jednom serveru klidně 3 admini najednou skoro celý den a byla právě poptávka po kvalitě detailů. Nyní je dle mého spíše poptávka po hratelnosti ze strany hráčů, kteří si chtějí zahrát normální kola.

Proč bych měl dostat šanci? Ať už na mě má kdokoliv jakýkoliv názor, tak na jednom se vždy shodli všichni, že když jsem zastával jakoukoliv pozici na GS, tak jsem do toho vždy dával, co se dalo, abych danou sekci zlepšil. Čímž se snažím řídit vždy a všude. Když jsem byl admin, tak na mě snad za celou dobu nebyla žádná oprávněná stížnost. Navíc v případě potřeby, nabrat se dá člověk rychle, zrušit ještě rychleji. Myslím si, že jakýkoliv můj segment, kdy jsem měl kdekoliv nějaká práva, tak se vždy vyplatil, ať už práva na CS 1.6, kdy jsem adminoval dlouhodobě a staral se o dodržování základních pravidel nebo v turnajové a soutěžní sekci, kde jsem se snažil inovovat, co se dalo nebo i těch pár článků, které jsem zde napsal.

Závěr V podmínkách je napsáno, že je nutné odehrát alespoň 20 hodin na serveru, což mám na hlstats, i když za poslední dobu mám pouze 6 hodin + občas hraji z jiných NS účtů, ale věřím v pochopení situace a vyhodnocení nejlepšího řešení. Jsem ochoten případně dohrát aktivitu, jít na pohovor, když je to nutné či splnit nějaké další podmínky, ale v případě nepochopení či pocitu, že zde píšu nesmysly, prosím, zkuste si zapnout NS a jít si zahrát celý den na jaily.

Díky za přečtení a věřím v kladné vyřízení mé žádosti. :)
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Uživatelský avatar
Tokop
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 552
Registrován: 30 srp 2017, 01:37

[Z]JailBreak / Tokop

od Rumcajz » 12 dub 2023, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: JailBreak / Tokop

Příspěvekod Dandousek » 13 dub 2023, 00:46

Příspěvekod Tokop » 30 srp 2017, 02:44 VIP

Nick ve hře: Tokop

Nick na fóru: Tokoprefinal

Odkaz na profil: tokoprefinal-u57400.html

Věk: 17

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Příspěvekod Tokop » 12 dub 2023, 20:31 VIP

Nick ve hře: DEUS VULT

Nick na fóre: Tokop

Profil na fóre: tokop-u57400.html

Věk: 21


-----------------------------------------------

Za 6 let jsi zestárl o 4 roky ?
:? :? :?
Uživatelský avatar
Dandousek
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 218
Registrován: 29 zář 2017, 14:39
Bydliště: Doma

Re: JailBreak / Tokop

Příspěvekod Tokop » 13 dub 2023, 00:59 VIP

Dandousek píše:
Za 6 let jsi zestárl o 4 roky ?
:? :? :?


Doslova jsem pred vedenim nekolikrat rekl, ze vek je nejvic irelevantni vec, co se resi na GS a netajil jsem se tim, ze jsem si pred lety, kdyz jsem si zadal poprve do akademie pridal 1 rok a pak to tak vsude psal, abych nemusel resit blbosti. Presne kvuli zbytecnym prispevkum, ktery jsi prave napsal. :D
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Uživatelský avatar
Tokop
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 552
Registrován: 30 srp 2017, 01:37

Re: JailBreak / Tokop

Příspěvekod AJayy » 13 dub 2023, 19:49 VIP

Měl bych na tebe pár otázek, takže si mě odchytni na TS.

Mezitím mi admini mohou psát reference.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 16 čer 2018, 18:16

Re: [REFERENCE]JailBreak / Tokop

Příspěvekod AJayy » 17 dub 2023, 21:13 VIP

Po referencích a dalších věcech o kterých jsme se bavili na TS, zamítnuto.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 16 čer 2018, 18:16


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník