• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto po testu] Jailbreak / tweety
Ahoj, rád bych požádal o práva na JB servery.
Nick v hře: tweety
Nick na fóru: tweetymichal
Profil na fóru : tweetymichal-u7492.html
Věk: 33
Steam nick : tweetymichal
Steam ID : STEAM_0:1:38524087
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1709
Nějaké bany, prohřešky: Žádné, možná někde nějaké krátké historicky za nesmysly.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Michal, kamarádi mi říkají Rambo, holky kreténe... (kdo hrál, ví
). V minulosti jsem byl admin na GS GG serverech. Nějak to nešlo a než abych škodil hráčům a serveru, na vlastní žádost jsem toho nechal. Je mi 33, dělám ředitele v jedné dost specificky zaměřené firmě. Mám malou dcerku a hodnou manželku...
Proč bych chtěl na GS adminovat? I v minulosti tu adminování bylo fajn, i když se dost věcí změnilo. A já se mezitím naučil pravidla JB. Hraju převážně večer, v noci. Na JB1 i simple. Zejména na tom simplu to je někdy náročné, volám adminy, jak to jde, většinou na to slyší, ale chvíli to trvá. Rád bych jim i hře samotné trochu pomohl.
Zkušenosti se vším kolem adminování mám. V minulosti jsem provozoval vysokoškolský CS server, pomohl jsem rozjet nějaké jiné portály, které bohužel majitelé a týmy kolem nebyli schopni dotáhnout do zdárného konce.
Děkuji za vyjádření, ať je jakékoliv.
Nick v hře: tweety
Nick na fóru: tweetymichal
Profil na fóru : tweetymichal-u7492.html
Věk: 33
Steam nick : tweetymichal
Steam ID : STEAM_0:1:38524087
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1709
Nějaké bany, prohřešky: Žádné, možná někde nějaké krátké historicky za nesmysly.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Michal, kamarádi mi říkají Rambo, holky kreténe... (kdo hrál, ví

Proč bych chtěl na GS adminovat? I v minulosti tu adminování bylo fajn, i když se dost věcí změnilo. A já se mezitím naučil pravidla JB. Hraju převážně večer, v noci. Na JB1 i simple. Zejména na tom simplu to je někdy náročné, volám adminy, jak to jde, většinou na to slyší, ale chvíli to trvá. Rád bych jim i hře samotné trochu pomohl.
Zkušenosti se vším kolem adminování mám. V minulosti jsem provozoval vysokoškolský CS server, pomohl jsem rozjet nějaké jiné portály, které bohužel majitelé a týmy kolem nebyli schopni dotáhnout do zdárného konce.
Děkuji za vyjádření, ať je jakékoliv.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
[Zamitnuto po testu] Jailbreak / tweety
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / tweety
Stara skola. Vyzkousis si pohovor, prihlas se sem.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Pohovor] Jailbreak / tweety
Test byl nad sily zadatele. Prozatim zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1