Re: JailBreak Update
měli jsme tam chybu už by mělo být opravený
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
TiTaaN píše:Dnes na jb2, kdyz jsem dal hraci VD tak mi zmizelo smenu, nekolikrat po sobe neslo hraci dat PP a nikdo nevidel jmenovku hrace kdyz se na nej podival... + nevim co to je presne, ale kdyz si chci dat na zacatku hry simona tak mi to obcas zahlasi ze je malo T ci co, a kdyz kliknu na bind na simona kdyz uz simon je, tak mi to pise chybu do chatu, je to docela otravne..
už jsem psal před tebou, že už je to opravené
-
Pekne spravené
módy super, duely tiež, vodca gangu paráda a opravene bugy na nezaplatenie

-
eS0 - Kolemjdoucí
Tolik bugu
Už to tu bude ako na WoW
Ale niee, robim si srandu
Pravdou je, že som mal radšej stari JB, ale čo už
Ghost mod dobrej, ale Furien, ktoreho som hral dlho a mam skusenosti, sa mi nepači resp. mi tam niečo nesedí
Som pomalší ako normal Furien, alebo sa mi to zdá jedno ztoho...A ešte mam taky návrh, čo keby pri F mode mohli T prechádzať cez T a CT cez CT?Je nepríjemne keď hrajete prvý krat mód a niekto vas blokne, tiež to odradí...

-
Bulbasaur - Zkušený
Bulbasaur píše:Tolik buguUž to tu bude ako na WoW
Ale niee, robim si srandu
Pravdou je, že som mal radšej stari JB, ale čo už
Ghost mod dobrej, ale Furien, ktoreho som hral dlho a mam skusenosti, sa mi nepači resp. mi tam niečo nesedí
Som pomalší ako normal Furien, alebo sa mi to zdá jedno ztoho...A ešte mam taky návrh, čo keby pri F mode mohli T prechádzať cez T a CT cez CT?Je nepríjemne keď hrajete prvý krat mód a niekto vas blokne, tiež to odradí...
určitě by se to dalo ještě víc vychytat a přiblížit to k furien modu, jenže pořád je to hlavně JB a dělat to až tak do detailů je zbytečné (hraje se to max 1x za mapu) navíc takové procházení hráčema je opravdu pro server zátěž.
-
Dnes v cca 0:05 Při Matrixu na JB1 jsme měli jen na dobiti jeden zasobník
-
Falqo - Zkušený
Falqo píše:Dnes v cca 0:05 Při Matrixu na JB1 jsme měli jen na dobiti jeden zasobník
Falqo to jsme měli všichni tak ... ale to je tak udělané že už není menu .. když vystřílíš 7 náboju a přebiješ tak máš v zásobníku dalších 7 a tak to jde do pořád dál dokud nezemřeš

-
skinnywliggler - Drbna
skinnywliggler píše:Falqo píše:Dnes v cca 0:05 Při Matrixu na JB1 jsme měli jen na dobiti jeden zasobník
Falqo to jsme měli všichni tak ... ale to je tak udělané že už není menu .. když vystřílíš 7 náboju a přebiješ tak máš v zásobníku dalších 7 a tak to jde do pořád dál dokud nezemřeš
je to napsané i na první stránce že
-
theANDY píše:Ahoj Dwandy, mám jednu otázku..
Když se bugne simon (nejde vzít) Máme si my (ct) vybrat kdo bude simon a hrát normálně? Nebode to třeba FK, MFK atd..?
Ještě se buguje? A co to píše když nejde vzít ?
-
Cely deň píše error 2 a nejde brať simona a nepomáha ani keď zmením mapu. Deje sa to na jb5 ostatné som námatkovo prešiel a všade simona brali.
niekedy som to hrával na pc teraz to žijem 

-
Lukask28 - Pokročilý
Když se dohrál ghost mod a měl jsem pp tak jsem pořád létal procházel zdi a aim s dglem byl taky hodně špatný ve vzduchu 

Po trávě se nechodí, po trávě se směje!
-
Sk4nk - Amatér
Zdá se mi to, neby když při tetrise udělám 2 řady najednou tak se to započítá jenom jako jedna řada?
-
Silenth - Pokročilý