• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak/žádost/akademie/Seiso
Nick ve hře: Seiso
Nick na fóru: Seisousek
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198293599092/
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Jelikož hraji jailbreak nějaký ten pátek tak by se chtěl dopracovat na vyšší úroveň hráče, čili na akademika, samozřejmě později na admina, jestli bude možnost. Jailbreak hraji cca 5 let, jsem aktivní hráč, baví mě to, jsem nestranný. Hraji všechny GS servery, kde jsem se naučil co a jak a jak ten celý systém funguje.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mé prohřešky jsou klasické bany (nádavky,FK,MFK). To jsem byl ještě nedospělí a to jsem to hrál jen na rank a na fragy. Teď mi to přijde ubohé, kazit někomu hru, který to hraje ze srandy a pro zábavu.
Vše mé prohřešky jsem si uvědomil a byl jsem i potrestán za každý.
Nick na fóru: Seisousek
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 15
Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198293599092/
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Jelikož hraji jailbreak nějaký ten pátek tak by se chtěl dopracovat na vyšší úroveň hráče, čili na akademika, samozřejmě později na admina, jestli bude možnost. Jailbreak hraji cca 5 let, jsem aktivní hráč, baví mě to, jsem nestranný. Hraji všechny GS servery, kde jsem se naučil co a jak a jak ten celý systém funguje.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mé prohřešky jsou klasické bany (nádavky,FK,MFK). To jsem byl ještě nedospělí a to jsem to hrál jen na rank a na fragy. Teď mi to přijde ubohé, kazit někomu hru, který to hraje ze srandy a pro zábavu.
Vše mé prohřešky jsem si uvědomil a byl jsem i potrestán za každý.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
[Zamítnuto] Jailbreak/žádost/akademie/Seiso
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/žádost/akademie/Seiso
Nedodané Steam ID a HLstats.
Lock
Lock
-