• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak / ZkušenáZebra
Ahoj, rád by jsem požádal o admin-práva a to na Jailbreak mod.
Nick ve hře : ZkušenáZebra
Nick na forum : TheVote
Profil na forum : thevote-u12626.html
Věk : 19
Steam nick : # ZkušenáZebra
Steam ID : STEAM_0:0:21209700
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=446
Nějaké bany nebo prohřešky : Na GS ani žádném jiném portále ban nemám. Mám jeden starý prohřešek na steamu VAC ban, když jsem na nějakém cizím serveru, kde nebyli ani žádní hráči, zkoušel Kz hack, myslel jsem si, že se tak naučím Long jump...
Po půl hodině VAC ban. Poučil jsem se a už bych nikdy nic podobného nezkoušel. ( Steam bych si koupil nový)
Tak něco o mě : Jmenuji se Dominik, pocházím z Severní Moravy. Pracuji v jedné firmě kde se teď zaučuji jako operátor cnc strojů. Baví mě hrát na PC ale i sportovat.
Na pc hraji csko 1.6, jinak mimo svůj virtuální život, se věnuji například házené, ale baví mě toho mnohem víc.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS : Jelikož na serverech tady hraji už dost dlouho, tak vím jak se někteří hráči dokážou chovat, když na serveru není nikdo z A-teamu. A tak bych chtěl pomáhat těm hráčům, kteří se přišli na server bavit a zahrát si, ne dělat bordel.
Tak a tímto bych Vám chtěl poděkovat za přečtení.
Nick ve hře : ZkušenáZebra
Nick na forum : TheVote
Profil na forum : thevote-u12626.html
Věk : 19
Steam nick : # ZkušenáZebra
Steam ID : STEAM_0:0:21209700
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=446
Nějaké bany nebo prohřešky : Na GS ani žádném jiném portále ban nemám. Mám jeden starý prohřešek na steamu VAC ban, když jsem na nějakém cizím serveru, kde nebyli ani žádní hráči, zkoušel Kz hack, myslel jsem si, že se tak naučím Long jump...

Tak něco o mě : Jmenuji se Dominik, pocházím z Severní Moravy. Pracuji v jedné firmě kde se teď zaučuji jako operátor cnc strojů. Baví mě hrát na PC ale i sportovat.

Proč by jsem chtěl adminovat na GS : Jelikož na serverech tady hraji už dost dlouho, tak vím jak se někteří hráči dokážou chovat, když na serveru není nikdo z A-teamu. A tak bych chtěl pomáhat těm hráčům, kteří se přišli na server bavit a zahrát si, ne dělat bordel.
Tak a tímto bych Vám chtěl poděkovat za přečtení.
- TheVote
- Zkušený
[Zamítnuto] Jailbreak / ZkušenáZebra
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / ZkušenáZebra
Nemyslím si, že by si byl přínosem pro portál a proto ZAMÍTÁM.
Píšeš, že by si chtěl pomáhat těm co si jdou slušně zahrát, ale do teď si to nedělal.
Máš prostor s tím začít.
Píšeš, že by si chtěl pomáhat těm co si jdou slušně zahrát, ale do teď si to nedělal.
Máš prostor s tím začít.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1