• Stránka 1 z 1
jailbreak1/sťažnosť na admina
jailbreak1 admin: Maxipes Fick
počas prvej mapy ma tento admin premiestnil k T z toho dôvodu že som nechcel zobraŤ simona ale v tom momente som pisal /simon tiež cez tuto mapu mala byť mapa snow ale on len tak zneužil prava a dal si taku aku chcel on cez dalšiu mapu chybali simonovi vezni tak som ich mal isť hladať hladal som ich a keď som omylom zomrel lebo som tu mapu nepoznal tak ma tento admin (Maxipes Fick) vyhodil od CT a povedal že nestražim simona potom mi jeden hrač dal FK načo som mu napisal že to že som stal na mieste sa može robiť on napísal že ja sa môžem ja som napísal "tvoju mamu som mohol aj som ju robil" na čo mi následne dal admin ban za nadavky.
Nickname Illusio
SteamID VALVE_0:0:186637980
SteamCommunity ID 76561198333541688
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID a/nebo IP
Důvod Nadavky [Do Rodiny]
Zabanován dne 17.02.2015 - 14:21:32
Vyprší dne 18.02.2015 - 14:21:32 (23 Hodin 54 Minut zbývá)
Zabanovaný od Maxipes Fick
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_otuzbirciler)
Celkem obdržených banů 0
dôkaz žial nemám.
počas prvej mapy ma tento admin premiestnil k T z toho dôvodu že som nechcel zobraŤ simona ale v tom momente som pisal /simon tiež cez tuto mapu mala byť mapa snow ale on len tak zneužil prava a dal si taku aku chcel on cez dalšiu mapu chybali simonovi vezni tak som ich mal isť hladať hladal som ich a keď som omylom zomrel lebo som tu mapu nepoznal tak ma tento admin (Maxipes Fick) vyhodil od CT a povedal že nestražim simona potom mi jeden hrač dal FK načo som mu napisal že to že som stal na mieste sa može robiť on napísal že ja sa môžem ja som napísal "tvoju mamu som mohol aj som ju robil" na čo mi následne dal admin ban za nadavky.
Nickname Illusio
SteamID VALVE_0:0:186637980
SteamCommunity ID 76561198333541688
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID a/nebo IP
Důvod Nadavky [Do Rodiny]
Zabanován dne 17.02.2015 - 14:21:32
Vyprší dne 18.02.2015 - 14:21:32 (23 Hodin 54 Minut zbývá)
Zabanovaný od Maxipes Fick
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_otuzbirciler)
Celkem obdržených banů 0
dôkaz žial nemám.
- Illusio
- Kolemjdoucí
jailbreak1/sťažnosť na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak1/sťažnosť na admina
U situace jsem byl přítomen.
Přemístil tě protože jsi nevzal simona asi tak půl minuty. Hledal jsi vězně? Tak že skáčeš a boxuješ po mapě? Aha.
K nadávkám jsi se přiznal nevím co řešíš.
Přemístil tě protože jsi nevzal simona asi tak půl minuty. Hledal jsi vězně? Tak že skáčeš a boxuješ po mapě? Aha.
K nadávkám jsi se přiznal nevím co řešíš.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: jailbreak1/sťažnosť na admina
Stížnost zamítnuta.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1