• Stránka 1 z 1
JAILBREAK2/aXe/Tafi | ifaT
¤¤¤¤¤¤¤¤¤ GAMESITES.CZ VÝPIS BANU ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
[>] Dostal jsi trest od admina : aXe
[>] Na serveru : Gamesites.cz ^JailBreak #2
[>] Doba trváni trestu : 24hodin
[>] Důvod trestu : Zákaz CT / neschopnost simona
[>] Zabanovaný nickname : Tafi | ifaT
[>] Zabanované ID : VALVE_0:0:1767260539
[>] Zabanovaná IP : 93.89.107.39
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hráči měli jít do boxu a jeden z nich skočil z hrany vchodu boxu do něj. CT si toho všiml a říkal mi, že mám tomu hráči dát nevýhodu. Já si toho taky všiml, ale nepřišlo mi to jako nepřímá cesta, nebo zdržování, jelikož skočil z hrany, tudíž už v boxu byl ( a zákazy neměli ). Řekl jsem tedy, že mu nevýhodu nedám a pokračoval jsem v příkazech. Z ničeho nic mě admin zabanoval na 24 hodin. Určitě chci vidět nějaký důkaz, protože podle mě není normální dát za tohle ban na 24 hodin. Myslím si, že jsem schopný simon a nejsou se mnou problémy. Štve mě, že hráči, co nemají steam jsou na serveru znevýhodňováni ze strany adminů. Podle toho, co mi psal admin aXe do chatu, vůbec neviděl toho hráče, který měl dostat nevýhodu, ale reagoval na CT, které mě žádalo ať mu nevýhodu dám. Není moje povinnost poslouchat CT, to CT mají poslouchat SIMONA.
V té samé hře byl s adminem aXe další problém, to jsem byl už T. Měli jsme jít za simonem walkem. Simon najednou řekl pojďte, tak jsem samozřejmě doběhl. V tu schvíli aXe simona grabnul do vzduchu, protože se domníval, že jsme doběhnout neměli, tudíž že mi nadržuje. Nakonec nejspíš admin pochopil, že udělal chybu, tak simona pustil dolů přímo k vězňům. Samozřejmě si ho zboxovali, takže admin zkazil celé kolo.
Ještě bych chtěl dodat, že adminovi aXe není vůbec rozumět, když mluví přes mikrofon. Několikrát jsem mu to psal, ale stejně pořád něco říkal a nikdo mu nerozuměl.
Požaduji sproštění unbanu v plném rozsahu a dodání důkazního materiálu. Pokud mi nevyhovíte, tak požaduji alespoň vysvětlení administrátora.
Jsem NON STEAM HRÁČ a nestydím se za to.
[>] Dostal jsi trest od admina : aXe
[>] Na serveru : Gamesites.cz ^JailBreak #2
[>] Doba trváni trestu : 24hodin
[>] Důvod trestu : Zákaz CT / neschopnost simona
[>] Zabanovaný nickname : Tafi | ifaT
[>] Zabanované ID : VALVE_0:0:1767260539
[>] Zabanovaná IP : 93.89.107.39
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hráči měli jít do boxu a jeden z nich skočil z hrany vchodu boxu do něj. CT si toho všiml a říkal mi, že mám tomu hráči dát nevýhodu. Já si toho taky všiml, ale nepřišlo mi to jako nepřímá cesta, nebo zdržování, jelikož skočil z hrany, tudíž už v boxu byl ( a zákazy neměli ). Řekl jsem tedy, že mu nevýhodu nedám a pokračoval jsem v příkazech. Z ničeho nic mě admin zabanoval na 24 hodin. Určitě chci vidět nějaký důkaz, protože podle mě není normální dát za tohle ban na 24 hodin. Myslím si, že jsem schopný simon a nejsou se mnou problémy. Štve mě, že hráči, co nemají steam jsou na serveru znevýhodňováni ze strany adminů. Podle toho, co mi psal admin aXe do chatu, vůbec neviděl toho hráče, který měl dostat nevýhodu, ale reagoval na CT, které mě žádalo ať mu nevýhodu dám. Není moje povinnost poslouchat CT, to CT mají poslouchat SIMONA.
V té samé hře byl s adminem aXe další problém, to jsem byl už T. Měli jsme jít za simonem walkem. Simon najednou řekl pojďte, tak jsem samozřejmě doběhl. V tu schvíli aXe simona grabnul do vzduchu, protože se domníval, že jsme doběhnout neměli, tudíž že mi nadržuje. Nakonec nejspíš admin pochopil, že udělal chybu, tak simona pustil dolů přímo k vězňům. Samozřejmě si ho zboxovali, takže admin zkazil celé kolo.
Ještě bych chtěl dodat, že adminovi aXe není vůbec rozumět, když mluví přes mikrofon. Několikrát jsem mu to psal, ale stejně pořád něco říkal a nikdo mu nerozuměl.
Požaduji sproštění unbanu v plném rozsahu a dodání důkazního materiálu. Pokud mi nevyhovíte, tak požaduji alespoň vysvětlení administrátora.
Jsem NON STEAM HRÁČ a nestydím se za to.
- Tafi
- Mistr
JAILBREAK2/aXe/Tafi | ifaT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JAILBREAK2/aXe/Tafi | ifaT
nejsem VIP
- Tafi
- Mistr
takze takto, jediny si stazoval ty, ze ma nerozumies a to bude asi tym, ze mas nonsteam. uz mapu predtym som ti hovoril aby si sledoval hru a presunul ta od ct. na dalsej mape si bol u ct a nadrzoval si tam hracovi. CT ti hlasilo ze T doskakalo do boxu a ze mu mas dat nevyhodu. nic o tom ze skakalo v boxe nehovoril. (cas priblizne od 5:45). ignoroval si upozornenia a siel si si dalej svoje.
k druhej situacii, popravde som prepocul ze simon povedal podte, podte ale to mi ani simon nepovedal ked som ho drzal v grabe. jedine co z neho vypadlo bolo, ze sme mali dobehnut na futbal a predtym sme mali ist walkom.(10:50) nic to ale nemeni na veci, ze simon nadrzoval v tomto pripade nam a ja som ho na konci grabu upozornil aby poriadne sledoval hru a pustil som ho k brane, pricom my sme boli na stredovej ciare futbalu. to ze T vybehlo zo stredovej ciary k brane a ziadne CT ho nezabilo ja uz neovplvnim. (12:30)
demo
k druhej situacii, popravde som prepocul ze simon povedal podte, podte ale to mi ani simon nepovedal ked som ho drzal v grabe. jedine co z neho vypadlo bolo, ze sme mali dobehnut na futbal a predtym sme mali ist walkom.(10:50) nic to ale nemeni na veci, ze simon nadrzoval v tomto pripade nam a ja som ho na konci grabu upozornil aby poriadne sledoval hru a pustil som ho k brane, pricom my sme boli na stredovej ciare futbalu. to ze T vybehlo zo stredovej ciary k brane a ziadne CT ho nezabilo ja uz neovplvnim. (12:30)
demo
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ano zase si mě dobíráš kvuli tomu, že jsem nonsteam ..
Ano CT mi říkalo, že skákal, ale já ho viděl a už jsem psal jak to bylo..
Ano když si grabnul CT, nic ti neřekl, protože byl zmatený z toho jak tě špatně slyšel ..
Ano chci vidět to demo, co by jsi měl mít schované po dobu sedmi dní
A ano , stále požaduji unban v plném rozsahu
..
Ano CT mi říkalo, že skákal, ale já ho viděl a už jsem psal jak to bylo..
Ano když si grabnul CT, nic ti neřekl, protože byl zmatený z toho jak tě špatně slyšel ..
Ano chci vidět to demo, co by jsi měl mít schované po dobu sedmi dní

A ano , stále požaduji unban v plném rozsahu

- Tafi
- Mistr
1. situace - zebra skace cestou z cely do boxu. CT ti to hlasi, pta se te, jestli je to prima cesta. Ty reknes: "Nechaj tak". CT te upozornuje, ze ma mit hrac nevyhodu, nasledne te admin upozornuje, ze ma mit hrac nevyhodu. Kdyz oba ignorujes, nemuzes se divit postihu. Trest je sice prisny, ale spravedlivy. Jedine, co bych adminovi v te situaci vytknul, ze potom, co te zabanoval, tak neuklidil zbran, ktera z tebe vypadla a pak posouzila ke vzpoure.
2. situace - CTcka nedavaji pozor a z toho vznikla vzpoura, nikoliv kvuli konani admina.
Vetsi hloupost jsem uz dlouho necetl. NS hraci znevyhodnuji sami sebe, protoze dobrovolne hraji na neoficialni verzi hry. Ja adminovi rozumim ve hre kazde slovo, takze chyba bude zrejme na tve strane.
UB nedostanes.
2. situace - CTcka nedavaji pozor a z toho vznikla vzpoura, nikoliv kvuli konani admina.
Tafi píše:Štve mě, že hráči, co nemají steam jsou na serveru znevýhodňováni ze strany adminů.
Vetsi hloupost jsem uz dlouho necetl. NS hraci znevyhodnuji sami sebe, protoze dobrovolne hraji na neoficialni verzi hry. Ja adminovi rozumim ve hre kazde slovo, takze chyba bude zrejme na tve strane.
UB nedostanes.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Rád bych viděl demo, které admin musí mít 7 dní uložené 

- Tafi
- Mistr
V této situaci admin demo mít nemusí. Povinnost točit demo uděluji buď v určitých situacích, nebo určitým lidem. Nehledě na fakt, že admin demo dodal..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
dobře, můžete uzavřít ..
- Tafi
- Mistr
este dodam jednu vec, ja som nikdy nemal nic proti ns hracom, tak neviem odkial si nabral ze si ta doberam, mohol by si sem dodat nejake dokazy o tom zvyhodnovaniu steam hracov ?
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1