Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JailBreak5, Steko

Příspěvekod geniusvk » 07 úno 2016, 23:55

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 21
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem STeKo.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 56 minutes and 45 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Genius
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 79922433 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.143.97.106 '
[AMXBans] ===============================================
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Genius connected
Couldn't open file overviews/jail_brazilian_v2.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/jail_brazilian_v2.txt. Using default values for overiew mode.
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!

Dostal som neopravnený ban od daného admina. Na Server sa napojil neskoro nevedell ak kolo prebiehalo a zabanoval ma na zaklade ze mu to bolo povedane. Kill som dal opravnene Terorista sa nemal pohybovatt na ciare. Následne ma bezdovodne grabol a zabil cim posunul kolo Teroristom.

Na servery mam EVIP, ktore som v danom momente nemal aktivovane.
geniusvk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JailBreak5, Steko

od Rumcajz » 07 úno 2016, 23:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak5, Steko

Příspěvekod STeKo » 08 úno 2016, 09:06

Tak prestaneme pozerať rozprávky a vrátime sa do reality. Bol som volaný na svoj primárny server JB5, ktorý je moja srdcovka, že tam robíš bordel, nadávaš a hráš sa na veľkého frajera. Napísalo mi to viac hráčov až na jedného, ktorý dodal aj dôkaz vo forme dema. Chcel som zabrániť tomu aby si rozdával FK, tak som sa napojil aj na server a keďže mi povedali že si steam hráč tak som vedel že o mne tak či tak budeš vedieť keď prídem.

Takže som sa napojil aby si prestal robiť bordel a medzitým som si išiel pozrieť demo. Hneď ako som si ho prehral a skontroloval, mi hráči povedali že toto nie je prvý FK danému hráčovi , že ho zabíjaš úmyselne a pravidelne. Požiadal som hráča aby si poprosil mikrofon, vysvetlil situáciu a požiadal ťa o tvoju reakciu. Čakal som čo povieš, ako sa zachováš, či sa ospravedlníš alebo to zahráš tak že si mu zabudol nahlásiť VD. Ty si miesto toho začal klamať, vymýšľať si a hrať sa na veľkého frajera že to FK nebol a že nemajú dôkazy. Tak prišiel zaslúžený trest, pretože to že tam admin nie je, neznamená že si niekto nedá námahu a nepošle mi demo.

Hovorím ti to otvorene, nabudúce si rozmysli či budeš robiť frajera na cudzom portáli a či prídeš na server ktorý si nikdy nikde neposunul a si tam v podstate ako hosť. Ja som si tam odohral roky, berem ho ako svoju domácu pôdu a ver mi že nedovolím nikomu aby tam prišiel ako frajer a robil ramená.

To je všetko.
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Re: JailBreak5, Steko

Příspěvekod Maxipes » 08 úno 2016, 09:41

U pristiho prohresku podobneho razeni ti delku banu upravim na takovou dobu, aby sis rozmyslel, jeslti plytvat nas cas vymyslenim stupidnich UB zadosti.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost