Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

JailBreake 5

Příspěvekod Lemi » 02 bře 2013, 22:21

Ahoj lidi
Jak název napovídá, bude se jednat o JB5. Vím že asi píšu špatně ale poslední dobou je na JB5 stále více HACKerů, FKilleru, a nebo lidí kteří to vůbec nezvládají a sou přesto za CT. Taky si nechal odebrat práva Zero a přišel o ně i Santa, což mělo vliv na server tím že přibylo více cheaterů ATD ... Poslední cca 2 týdny co tam hraju jsem snad nezažil abych si normálně zahrál JB podle pravidel bez FK a MFK. Mám tam i EVIP takže mi to je trochu líto, kdyby tam alespoň ti admini byli VÍCE ! Tak by se lépe hrálo. Je to znát hlavně na hráčích, strašně moc jich ubylo. Ještě před týdnem byl server plný a teď je tam znatelně málo lidí. I já tam hraju mín protože se na ty "děti" co to neumí hrát a na ty strašné borce co dávají MFK nejde dívat. Někdy si přeju mít práva a dát BAN těm debilům co si myslí že když dají MFK že jsou borci.
Skrátka jsem vám chtěl říct že by jste s tím měli něco začít dělat ... Nabrat třeba mladší adminy co chodí na základku a mají více času na tu hru než nějákého admina co chodí na výšku a je na server 1x za týden, vím že ti mladší jak jsem třeba já nemají tolik zkušeností ale ,,Žádný učený z nebe nespad" a vše se dá naučit.
Třeba Andy ten by byl podle mých představ nejideálnější !
Děkuji že jste si to přečetli a doufám že se to bude i řešit protože to je děs ...
S pozdravem Lemi :*
CS : 1.6 JailBreake 5 !!!
EVIP : Lemi JB 5 !!!
Lemi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JailBreake 5

od Rumcajz » 02 bře 2013, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot