• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Jak bych měl začít?
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak začít s hraním CS:GO. Co bych měl dělat a co dělat neměl.
Děkuji.
chtěl bych se zeptat, jak začít s hraním CS:GO. Co bych měl dělat a co dělat neměl.
Děkuji.

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
[Vyriešené]Jak bych měl začít?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jak bych měl začít?
No tak začať by si mal asi tým že pokial nemáš hru zakúpenú tak si ju kúpiš to je asi tak prvé. No ďalej CS:GO sa hrá tak isto ako aj 1.6 alebo Source. Takže tak isto sa tam nachádzajú všelijaké módy ako je JailBrea, surf, Jump a mnoho ďalších alebo potom sú tam aj normálne klasické mody ako je DM alebo Casual. Potom v CS:GO je pridaný mod Competetive kde hráte partia 5 hráčov proti ďalším 5 hráčom (niečo ako mix na 1.6) na normálnych klasických mapách.
No neviem akú odpoveď si čakal ale keď napíšeš
No neviem akú odpoveď si čakal ale keď napíšeš
tak neviem ako to mám chápať. Takže hore som ti spísal v krátkosti čo sa v CS:GO robí čo tam nájdeš a s hrou sa aj tak najlepšie oboznámiš časom hrania.chtěl bych se zeptat, jak začít s hraním CS:GO. Co bych měl dělat a co dělat neměl.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
No, poradil bych asi takto. --> Pokud jsi hrál ostatní díly counter-striku, tak se to ničím neliší. Pokud, teda nepočítám jak se chovají zbraně. Měl jsem dlouho problém, než jsem se s nimi naučil hrát. Takže, doporučil bych nejdřív začínat s módem deathmatch, nebo i jiné. Osvojit si všechny zbraně a pak začít s competetivem. Všechno se naučíš nejlépe po čase hraní. Nějaká rada na to není. Prostě hrát a stále jenom hrát! 

-
SirCechro - Mistr
Okey, to mi stačí. LOCK.

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
Vyriešené LOCK
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1