Jak nahlásit hráče do PP

Příspěvekod Kozlak » 23 pro 2021, 00:24 VIP

Jak nahlásit hráče do Porušení pravidel (PP)


1. Vytvoření důkazu o prohřešku
  • Důležité je, pokud někdo poruší nějaké pravidlo mít o jeho prohřešku důkaz.
  • U nadávek/reklamy v chatu se používá jako důkaz screen, který poté nahrajete na jednu z těchto stránek: http://ctrlv.sk, http://imgbank.cz, https://postimage.io
  • V případě jiných prohřešků se jako důkaz používá demo. Demo se natáčí pomocí příkazu record "Název vašeho dema", který napíšete do vaší konzole. Demo si můžete poté spustit pomocí příkazu viewdemo "Název vašeho dema." Demo naleznete ve složce Half-Life/cstrike. Demo můžete natáčet neomezenou dobu, tudíž doporučujeme ho natáčet po celou dobu vaší přítomnosti na serveru :)
  • Dema poté nahrávejte na tyto stránky: https://www.uschovna.cz/, http://sendspace.com, https://filebin.net, https://easyupload.io/
  • Mnoho serverů má stálou nahrávající stanici -> HLTV. HLTV ke všem serverům můžete naleznout zde, jakmile lokalizujete server, který hledáte, tak klikněte na "Detail Serveru" a následně na "VIDEO ZÁZNAM," poté stačí najít mapu, na které se události událi a máte vyhráno. Pokud v detailu serveru není kategorie "VIDEO ZÁZNAM," tak server nemá HLTV.


2. Zjistit informace o hříšníkovi
  • V ideálním případě pokud uvidíte někoho porušovat pravidla a předchozí krok už máte splněný, je na čase začít zjišťovat věci o hráčovi potřebné pro jeho zabanování.
  • Pomocí konzolového příkazu status se vám otevře seznam všech hráčů přítomných na serveru včetně jejich SID, zde najdete jméno hříšníka, SID hříšníka zkopírujete do nahlášení. Nezapomeňte do nahlášení napsat i přesný hráčův nickname.
  • Do nahlášení je potřebný dodat tzv. screen SID, to znamená, že vyscreenujete konzoli se seznamem hráčů. Screeny neořezávejte.


3. Vybrání správné sekce a nahlášení

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na Vedení Akademie, nebo na jednotlivé PP Adminy.
Primum non nocere.
Uživatelský avatar
Kozlak
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1494
Registrován: 22 říj 2020, 12:20
Bydliště: Plzeň

Jak nahlásit hráče do PP

od Rumcajz » 23 pro 2021, 00:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Plzeň

Zpět na Counter-Strike 1.6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků