Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Jak to u mě bylo. Ještě před banem.

Příspěvekod XxDoMin0oxX » 24 bře 2014, 21:50

Milí hráči, (sepsáno dne 24.3.2014 začátek v 21:06)

Asi máte takovouto otázku: Jak vůbec hraješ. Co děláš atd.. Odpověď je jednoduchá. Níže zase bude nějaký středně velký text. Takže zase nějaké to čtení no. :)

Takže napřed musím poděkovat moderátorce "Rorisek". Za to že mi dala takový nápady. Ukázala mi že hra není jen o tom že někde budu kopat v dole. Atd.. a skončí to tím že budu všechno enchantované. To popravdě ještě ani nemám :D. To je jedno. Jde o to že ještě před tím banem jak jsem měl dostat. Jsem veřejně do chatu napsal. Už zde nemám co dělat. Tak mi (předtím byla ještě adminkou :) ) Roris ukázala svůj projekt. A mě to hned hodilo několik nápadů. Tak jsem začal svým jednoduchým hradem. Který najdete na serveru Heroes XP #1. Když se portnete na rezidenci příkazem: /res tp Hrad tak tam uvidíte úplně můj první projekt. Materiál mi dodala Roris :). Mám dojem že něco i Skater. No jestli se mi to nějak povede. Tak zde budou obrázky. Co jsem postavil během 2 dnů. Ještě před tím než jsem dostal ban. Po banu když jsem si koupil "Unban" jsem začal plánovat "Iron-golem farmu". Takže na ní pracuji. Níže taky budou doufám fotky jak to vypadá teď :) Zatím (budoucí) farma ne železo. Není dostupná. Protože tam nechci aby mi tam lidi zavazeli. Je to bez rezidence atd.. Je tam jenom jedna teleportační rezidence. Jinak se chci vrátit k tomu. Jak to celé bylo. Mezitím jak jsem veřejně do chatu napsda: "Zde nemám co dělat" tak mě Roris teleportnula. A ukázala mi svůj projekt. Musím se přiznat že jsem koukal co dokáže. Jsem to od ní nečekal. Pak mi ukazovala další věci. Jako automatické mechanizmy v baráčku atd.. :) Tak jsem dostal nespočetně nápadů. Ovšem většina z nich nebyla realizovatelná. Tak jsem zase začal něčím jednoduším. A to "Iron-Golem farmou". Tak jsem to zkusil. Jediný problém byli vesničani. Takže jsem zase přemýšlel atd.. Až jsem si vzpomněl že měl Skat3rSK pár rezidencí s vesnicema. Ovšem nešlo se na ně portnout jestli má vesničany :X . Tak jsem to neřešil a napsal jsem Roris. Ta mi řekla že by mi kdyžtak nějaké dala. Tak jsem to teda dál neřešil :) Na Roris je vždycky spoleh :) Ale pak se stal Skat3rSK "EventMasterem" tak pořádal eventy. Musím přiznat že mi vůbec ale vůbec nešly :D . Tak dnes 24.3 byly myslím 2 u 1. Jsem hned u 2. Otázky vypadl. A pak to sledoval a přišel jsem na jeden způsob. Následuj hráče :D . Tak jsem to v 2. Eventu zkusil. A opravdu to šlo. Ale pak přišla poslední odpověď bojoval jsem s 1 hráčem o 2. a 3. místo. Tak jsem tipoval. Měli jsme dost času. Ale byl tu jeden problém. Když by jsme oba odpověděli špatně. Tak nemá nikdo nic :( . Tak jsem přešl na druhou stranu. Nebo-li "Yes" tedy "Ano" :) A bylo to správně. Tak jsem se umístil na 2. místě. A dostal gold block a nějaká spawnovací vajíčka. Ovšem byly mezi nimi i vesničanská vajíčka. Kvůli kterým jsem se tak snažil :D Bohužel bylo tam jen 1. A já nevěděl jestli půjde rozmnožit když bude jenom 1 vesničan. Tak jsem jednomu hráči nabídl. Gold block + spawnovací vajíčko na "Ocelota" a on to bral a dostal jsem 1 vajíčko s vesničanem. Vím nejspíš jsem prodělal ale co.. Aspoň mám vesničany :) Zato jsem rád a nečekal jsem to že mi to takhle skočí do náruče. Tak jsem si vajíčka uschoval. A šel pracovat opět na Iron-golem farmě :) Tak snad doufám že dole budou obrázky. Za to se dokonce modlím :D ne kecám. Každopádně počítejte s tím že to bude hotové minimálně 1.4 (na den mých narozenin) ale maximálně tak dne 15.4. S materiálem je totiž problém. A ani Iron-golem farmu moc neumím. Tak musím nastudovat a testovat na SP ;) Každopádně stavba nebude jen "Iron-golem farma" ale zároveň XP-Farma na creepery atd.. kromě pavouků. Asi taková XP+Drop farma jako na skyblocku. Takže ju udělám celkem velkou. Jak jsem tak propočítaval tak využiju prostor 105x105 naštěstí to stavím na oceánu takže v pohodě ;) Jsem ještě zvědavý jak to domyslím s rezidencí atd.. Každopádně toto je vše co jsem chtěl napsat :)

Pokud mě chcete podpořit na další články. Tak nezapomeňte ohodnotit pozitivně tento článek. Kdyžtak okomentovat atd.. :)

Jsem rád že mě takto podpořujete. I když jsem si zkazil svoje šance bany. Ale to je zatím vedlejší. Plánuji udělat akademiku :)

FOTKY: (snad to podporuje BB-Code :D

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Takže se mějte. S pozdravem, DoMin0o

PS: Toto je okopírováno z mého vlastního blogu. Jde o to že v blogu neumím zacházet s vychytávkami no :( Tak jsem to hodil na fórum. Na blogu dám odkaz do komentářů.
XxDoMin0oxX
Zkušený
Zkušený

Jak to u mě bylo. Ještě před banem.

od Rumcajz » 24 bře 2014, 21:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jak to u mě bylo. Ještě před banem.

Příspěvekod Potato20 » 24 bře 2014, 22:39

Ahoj diky za spomenutie v texte. Ak chces s IG farmou ti pomozem... na islande som mal 8 poschodovu :D
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
Potato20
Mistr
Mistr

Příspěvekod Sviboslav » 25 bře 2014, 06:40

Nechápu proč to sem píšeš. :roll:
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod Fenix » 25 bře 2014, 09:13

Volná debata, môže sem písať čo chce.
Fenix
Amatér
Amatér

Příspěvekod Sviboslav » 25 bře 2014, 15:19

Takže za chvíli tady bude každý warezák psát o svých začátcích (y)
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod Maekon » 25 bře 2014, 16:15

Ať si píše, jestli s tím máš nějakej problém nikdo tě tu nenutí číst si to :) Já osobně jsem si to přečetl a docela jsem se nad tím i pousmál, takovýhle lidi se vidí málokdy, a za to že se nebojí psát ho uznávám. Sice čtu nerad, ale tohle jsem si musel přečíst protože mě zaujali obrázky na konci :D
Procesor : Intel Core i7 / čtyřjádro / 8M Cache / 3.9GHz při přetaktování až 4.5 GHz
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
Maekon
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod XxDoMin0oxX » 25 bře 2014, 21:33

Díky :) ale bez materiálu od Roris bych to asi nikdy nepostavil :D. Mrzí mě celkem že je to ale do tvaru kostky.
XxDoMin0oxX
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Rorisek » 25 bře 2014, 23:32

Domino se hodně snažil aby serveru něco dal, než ho zabanovali. Přišlo mi fér mu ukázat, že za to stojí si ten unban koupit a pokračovat na našem serveru. Slíbil, že bude hodnej a nebude zlobit, to je něco čeho se u většiny cheaterů člověk nedočká.

Těším se, čím mě předeženeš chlape! Jen tak dál ;)
HeroesXP - moderátor

You can either fight by my side, or get crushed under my heel, but you will not stand in my way...

Obrázek
Rorisek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod XxDoMin0oxX » 26 bře 2014, 20:35

Píšu to s bolesrí. No to asi znáte když máte zlomený prst. Mám to na 3 týdny. Tak nevím kdy se na serveru zase ukážu.
XxDoMin0oxX
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MultiCrafer » 27 bře 2014, 17:39

Sorry kámo :D Too long to read BRO :D
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KillerRapper7 » 28 bře 2014, 23:22

Obdivuji tvojí práci. Patřím mezi ty méně kreativní a spíše přemýšlím na redstone obvody apods..
Tvůj hrad vypadá podle viz. obrázků velmi dobře (i s tímto texture packom). Jak už to psaly někteří přede mnou tak patříš k těm Cheaterům kteří necheatují proto aby kazily hru ostatním ale cheatují proto aby dokázaly postavit něco nevydaného což se mi na tobě líbí ještě více :D. Jednoznačně pokračuj dál protože lidi s takovou kreativitou jako jsi ty GS servery potřebují. ;) Rapper7
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
KillerRapper7
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod XxDoMin0oxX » 29 bře 2014, 09:32

Tak na redstone obvody taky jsem :) Jinak díky a pokračovat budu ;)
XxDoMin0oxX
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KaRMIkulik » 01 črc 2014, 11:49

Pekné :O
KaRMIkulik
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata