• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Jan1cko/GUNGAME2
Zdravíčko tak teda keď som mal nahrať tú aktivitu skúšam to po druhý krát !
---> Stále bez problemový človek ktorý má chuť stále hrať cs 1.6 a dodržiavať poriadok na servery GUNGAME 2
Real.Meno: Ján,Honza,Johnny
Meno v hre: Jan1cko
Meno na steam: Jan1cko
Meno na portál: Jan1cko
Vek: 22
Steam ID: STEAM_0:0:80873786
VIP: Aktívne
AMX: Ovládam
TS3: Rád pokecám s hráčmi a aj s adminmi .. plus by sme mohli ak bude možne spraviť nejaký špecialny turnaj pre hráčov .. ! Alebo nejakú súťaž rád sa zapájam do takýchto vecí ..
Niečo o mne: Ahoj portál Gamesites . Rad vás spoznávam moje meno je Janči pochádzam zo Slovenska mám 22 rokov a v mojej záľube je momentálne hrať CS 1.6 vo voľnom čase . Síce toho voľného času mám habadej
Okrem toho mám vyštudovánú strojársku školu kde som chvala bohu skončil a išiel robiť do Nemcka Vzduchotechniku kde sa mi teraz celkom dobre darí a rád sa hrám aj v robote .. Mojou ďalšou záľubou okrem cs 1.6 je podvečerná uchylka s hudbou čo hrávam pocluboch a baroch čiže sa venujem aj ako DJ ! 
Prečo práve Gamesites.cz: Preto lebo anglické servery alebo nejaké ruské ma vôbec nebavia ! Chem si tu spraviť nejaké to zázemie kde sa udržím konečne dúfam že na stalo už ! Nemám rád keď niekto cheatuje na serveroch ... Chcem aby bol kľud aby bol poriadok na serveroch ! A tý hráči ostatný čo to uvidia budú si to viac vážiť a viac ich to bude baviť hrať !
Po druhý krát: -Áno po druhý krát to skúšam .. nenahlásil som za ten mesiac tých 10 cheaterov za to sa ospravedlňujem nebolo ich ani toľko na serveroch či som hral aj iné ako napríklad fy_maps Paitball alebo ostatné. Teraz je celkom kľud na GUngame napríklad hrá sa poctivo a celkom spravodlivo . Vždy keď niečo vidím že sa mi nezdá rád to dám na forum .. ! Aby sa človek hanbil za to ako hrá nespravodlivo ! Možno som napísal toho menej ako v predošlom mesiaci .. Ale aj tak viem pomôcť ban som nedostal ani raz ! Nemal nikto nikdy somnou problém ..!
Vo pred ďakujem vedeniu za odpoveď s pozdravom Jan1cko
VIP GUNGAME2
---> Stále bez problemový človek ktorý má chuť stále hrať cs 1.6 a dodržiavať poriadok na servery GUNGAME 2
TS3: Rád pokecám s hráčmi a aj s adminmi .. plus by sme mohli ak bude možne spraviť nejaký špecialny turnaj pre hráčov .. ! Alebo nejakú súťaž rád sa zapájam do takýchto vecí ..
Niečo o mne: Ahoj portál Gamesites . Rad vás spoznávam moje meno je Janči pochádzam zo Slovenska mám 22 rokov a v mojej záľube je momentálne hrať CS 1.6 vo voľnom čase . Síce toho voľného času mám habadej

Prečo práve Gamesites.cz: Preto lebo anglické servery alebo nejaké ruské ma vôbec nebavia ! Chem si tu spraviť nejaké to zázemie kde sa udržím konečne dúfam že na stalo už ! Nemám rád keď niekto cheatuje na serveroch ... Chcem aby bol kľud aby bol poriadok na serveroch ! A tý hráči ostatný čo to uvidia budú si to viac vážiť a viac ich to bude baviť hrať !
Po druhý krát: -Áno po druhý krát to skúšam .. nenahlásil som za ten mesiac tých 10 cheaterov za to sa ospravedlňujem nebolo ich ani toľko na serveroch či som hral aj iné ako napríklad fy_maps Paitball alebo ostatné. Teraz je celkom kľud na GUngame napríklad hrá sa poctivo a celkom spravodlivo . Vždy keď niečo vidím že sa mi nezdá rád to dám na forum .. ! Aby sa človek hanbil za to ako hrá nespravodlivo ! Možno som napísal toho menej ako v predošlom mesiaci .. Ale aj tak viem pomôcť ban som nedostal ani raz ! Nemal nikto nikdy somnou problém ..!
VIP GUNGAME2
VIP-GUNGAME 2
-
Jan1cko - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Jan1cko/GUNGAME2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jan1cko/GUNGAME2
Jan1cko píše:Zdravíčko tak teda keď som mal nahrať tú aktivitu skúšam to po druhý krát !
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=185489
Niečo o mne: Ahoj portál Gamesites . Rad vás spoznávam moje meno je Janči pochádzam zo Slovenska mám 22 rokov a v mojej záľube je momentálne hrať CS 1.6 vo voľnom čase . Síce toho voľného času mám habadejOkrem toho mám vyštudovánú strojársku školu kde som chvala bohu skončil a išiel robiť do Nemcka Vzduchotechniku kde sa mi teraz celkom dobre darí a rád sa hrám aj v robote .. Mojou ďalšou záľubou okrem cs 1.6 je podvečerná uchylka s hudbou čo hrávam pocluboch a baroch čiže sa venujem aj ako DJ !
VIP GUNGAME2
VIP-GUNGAME 2
-
Jan1cko - Kolemjdoucí
Re: Jan1cko/GUNGAME2
Ahoj, z toho,co jsem posledně napsal jsi splnil pouze jedno a to aktivitu, která se sice zvýšila ale i přesto nic moc. Nahlášení pouze 1x zabanované, nemyslím si, že 10 nahlášení za měsíc je moc. Nepsal jsem, že se musí jednat o Gungame, sám píšeš, že hraješ i na jiných serverech a nevěřím, že na ostatních serverech nikdo pravidla neporušuje. Když se tak na to dívám, tak ani ten měsíc od předešlé žádosti jsi nevydržel...
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1