• Stránka 1 z 1
Janko a jeho pravidla
No takže dostal som (podľa mna free ban) ban od admina : Jankiller .
Ban : 1 hod k ct ( ako zasa plakat nebudem 1 hod nie je vela ale aj tak )
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Groosty
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #5
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Nadrzovani T]
[=] Zabanovany nickname: GrooT
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:160912749
[=] Zabanovana IP: 178.40.99.222
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Popis : Mapa jail_crime, povedal som podte za mnou walkom a potom choďte do boxu . Nejaký hráč ale nešiel walkom (ja som ho nevidel lebo som sa pozeral smerom dopredu) potom som sa admina spýtal ako nadržujem a povedal mi že jeden hráč nesiel walkom. Ja som mu potom SARKASTICKY odpovedal že hráme spolu minecraft . Hneď ako som povedal tú hovadinu išiel som povedať ako to bolo a že ja som hráča nevidel. Ale bolo neskoro dostal som ban na 1 hod k ct .
Bol by som rád keby sa Janko vyjadril, nejde mi ani tak o UB skor o to vysvetlenie
Ban : 1 hod k ct ( ako zasa plakat nebudem 1 hod nie je vela ale aj tak )
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Groosty
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #5
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Nadrzovani T]
[=] Zabanovany nickname: GrooT
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:160912749
[=] Zabanovana IP: 178.40.99.222
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Popis : Mapa jail_crime, povedal som podte za mnou walkom a potom choďte do boxu . Nejaký hráč ale nešiel walkom (ja som ho nevidel lebo som sa pozeral smerom dopredu) potom som sa admina spýtal ako nadržujem a povedal mi že jeden hráč nesiel walkom. Ja som mu potom SARKASTICKY odpovedal že hráme spolu minecraft . Hneď ako som povedal tú hovadinu išiel som povedať ako to bolo a že ja som hráča nevidel. Ale bolo neskoro dostal som ban na 1 hod k ct .
Bol by som rád keby sa Janko vyjadril, nejde mi ani tak o UB skor o to vysvetlenie
-
Gr00t - Pokročilý
Janko a jeho pravidla
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Janko a jeho pravidla
Takže ok
Byla mapa crime a jak bylo řečeno měli jsme jít ve walku. Hráč ve walku nešel a přitom na něj simon celou dobu zíral jakoby nic. Když jsem se zeptal proč mu nadržuje, dostalo se mi již zmíněné sarkastické (až výsměšné) odpovědi. Z odpovědi a hlasu kterým byla řečena bylo znát že hráč se moc o tento přestupek nehodlá zajímat.
Po zabití hráče pomocí grabu a následnému banu, ani na chvíli v chatu neprojevil snahu nějak se omluvit, aspoň říct že se to chystal řešit.
Omlouvám se ale admini jsou od toho aby tyto přestupky zamezili a ne aby když je řeší se jim někdo vysmál (ať už neúmyslně) do ksichtu.
Tady je mé vyjádření
Jankiller
Byla mapa crime a jak bylo řečeno měli jsme jít ve walku. Hráč ve walku nešel a přitom na něj simon celou dobu zíral jakoby nic. Když jsem se zeptal proč mu nadržuje, dostalo se mi již zmíněné sarkastické (až výsměšné) odpovědi. Z odpovědi a hlasu kterým byla řečena bylo znát že hráč se moc o tento přestupek nehodlá zajímat.
Po zabití hráče pomocí grabu a následnému banu, ani na chvíli v chatu neprojevil snahu nějak se omluvit, aspoň říct že se to chystal řešit.
Omlouvám se ale admini jsou od toho aby tyto přestupky zamezili a ne aby když je řeší se jim někdo vysmál (ať už neúmyslně) do ksichtu.
Tady je mé vyjádření
Jankiller
-
jankiller - Amatér
Pokial viem do chatu som napísal ospravedlnenie , a čo sa týka toho hráča nevidel som ho, bolo vás 10 . Zdá sa mi že aj ostatne ct by si mali všímať hru a nie iba simon . A ešte, nemal som čas na NORMÁLNE vysvetlenie pretože som dostal ban a potom si sa odpojil , viem že teraz tu budeš písať nejake pravidla a poúčky ale podľa mňa možeme brať tú hru aj s nadhľadom (moja definícia slova nadhľad - branie tej hry vážne ale aj s humorom) . To je všetko
-
Gr00t - Pokročilý
Dost lidi na JB ví že umím brát věci s nadhledem a to do vysoké míry. Ale dobře jsem viděl jak se na něj koukáš když běžel a vubec ti ani nepřišlo divné že tam byl o 3 sekundy dřív jak ostatní. Poučky ti žádné psát nebudu.
Já se vyjádřil a za svým si stojím
Já se vyjádřil a za svým si stojím
-
jankiller - Amatér
Oukej ja si taktiež stojím za svojím, vidím že toto nikam nevedie. Vysvetlenie som tiež nenašiel ale nevadí - Just Gamesites Things
. Keď nabudúce budem hrať a uvidím že sa pripojíš pojdem radšej do spectu , tam by som nemal napáchať žiadnu škodu . Ehm teda až na nadávky.
Diky za ochotu dúfam že sa tu stretneme znova .

Diky za ochotu dúfam že sa tu stretneme znova .
-
Gr00t - Pokročilý
Odpověď jsi dostal i s vyjádřením. To že ty v tomto příspěvku nedokážeš vysvětlení najít je už tvůj boj.
Admini jsou na serverech od toho aby udržovali klid, pořádek a trestali přestupky které se dějí. Konal jsem jen svoji povinnost jakož to admina. Kdyby se každý k adminum choval jako ty v čas banu tak by admini ani nebyli potřeba. Admin není člověk kterého tam máte jen pro to aby jste si měli z koho utahovat a podobně. Admin je člověk který se snaží server udržet tak aby nikomu nebylo nadržováno a nikdo nebyl znevýhodněn. Chtěl jsem jednoduchou odpověď a následné řešení a místo toho jsem dostal výsměch přímo do ksichtu. Když už tak si srandu dělej po vysvětlení tvého přestupku na který jsem se ptal. Vysvětlení jsi dostal tak tady nepiš že žádné vysvětlení nebylo podáno.
Tímto prosím o uzamčení této stížnosti.
Jankiller
Admini jsou na serverech od toho aby udržovali klid, pořádek a trestali přestupky které se dějí. Konal jsem jen svoji povinnost jakož to admina. Kdyby se každý k adminum choval jako ty v čas banu tak by admini ani nebyli potřeba. Admin není člověk kterého tam máte jen pro to aby jste si měli z koho utahovat a podobně. Admin je člověk který se snaží server udržet tak aby nikomu nebylo nadržováno a nikdo nebyl znevýhodněn. Chtěl jsem jednoduchou odpověď a následné řešení a místo toho jsem dostal výsměch přímo do ksichtu. Když už tak si srandu dělej po vysvětlení tvého přestupku na který jsem se ptal. Vysvětlení jsi dostal tak tady nepiš že žádné vysvětlení nebylo podáno.
Tímto prosím o uzamčení této stížnosti.
Jankiller
-
jankiller - Amatér
Můžeš si za to sám.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1