Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JarsteR/TTT

Příspěvekod selisheeno » 23 zář 2020, 15:23 VIP

Nick na serveru: TheJᴀʀꜱᴛᴇR

SID: STEAM_0:1:160125472

Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 16

HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=14974

Bany, které jsem dostal: Žiadne.

Něco o mně: Tak volám sa Jaro, chodím na Gymnázium. Brigadujem ako programátor, bývam na Slovensku a pochádzam z východu. Svoj voľný čas trávim hraním hier, to je tak všetko.

Proč právě já: Nemám rád hriešnikov a tých hlavne čo porušujú pravidla. Aby som im mohol v tomto zabrániť hneď tak som sa rozhodol že si požiadam o admina. S adminovaním mám skúsenosti, viem ako riešiť konflikty a situácie.

Zkušenosti s CS:GO: Nejaké tam už ten čas budú + ovládanie mappingu, sourcemodu a mnoho ďalšieho.
selisheeno
Mistr
Mistr

[Zamietnuté] JarsteR/TTT

od Rumcajz » 23 zář 2020, 15:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JarsteR/TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 25 zář 2020, 18:08 VIP

ZelezoBeton píše:V apríli si bol zrušený za prechod ku konkurencii a teraz po 3 dňoch hrania na TTT si žiadaš o práva. Osobne mi to príde iba ako spôsob ako sa dostať späť do admin teamu. Požiadaj si o mesiac.

Bohužiaľ od poslednej žiadosti sa toho moc nezmenilo a stále mám z teba rovnaký pocit. Aktivitu si tam istú dobu mal veľkú ale za posledné tri týždne si sa na ttt ukázal iba jeden deň. Nikoho nenútim tam chodiť každý deň ale žiadať si s takouto aktivitou o práva mi príde trocha hlúpe. Hlavne keď si si to nezabudol sem napísať na deň presne od poslednej žiadosti. PP za posledný mesiac tiež nemáš žiadne. Robil som si aj prieskum medzi adminmi a sú rovnakého názoru ako ja.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů