I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Jarypo- pravidla

Příspěvekod Lotr778 » 30 srp 2020, 10:29

Název Tématu: porušení praviedl JB serveru.
Nicnkame admina: Jarypo
Odkaz na steam profil admina: není problém v případě delšího řešení doložit.
Důkaz: není v případě dalšího řešení doložit ze systému GOTV doložit čas a mapu mám stále při paměti.
Popis prohřešku:.....
Zdravím Vás milé forko na začátek chci říct hraji po pár měsících a doufám, že nebyly žádné změny. Pojdme k stížnosti ze které mam podezření.
Dnes hraju na serveru kdy mě bylo adminem Nickname: Jarypo sděleno, že když (já) jako simon utvořím atrakci vytvořenou mnou jako (Simonem) tak ukáži jak atrakce proběhne a jak se to dělá. Dle mého názoru nezáleží na tom na kolikátý pokus atrakci překonám jako Simon ale: NA KOLIK POKUSŮ JÍ URČÍM JAKO SIMON. jelikož jsem atrakci předvedl nicméně asi na 5. pokus jsem jako simon stanovil, že T na to mají jeden pokus. Právě příchazí výměna názorů, kde já osobně si myslím že já ( jako Simon) si můžu počet pokusů stanovit jaký chci. Načež mě admin Jarypo opravil, že T mají právo to udělat na tak též pokus jako Simon. V tu dobu jsem mu řekl, že takto se to nikdy nehrálo a jeho usvědčení oproti mému je nepravdivé. Nato jsem dostal ban a pohádky je konec. Můj osobní názor je, že jako Simon jsem si mohl na atrakci kterou jsem předvedl dát kolik pokusů jsem chtěl.
S pozdravem
Slušný člověk a charakter
LoTr.

Osobně říkám, že neznám období kdy se to hrálo dle instrukcí Adm. Jarypa opakovaně jsem ho o tomto informoval, ale stále stál za svým názorem. A z tohoto důvodu je zde tato stížnost.Pokud se mé myšlenky mílý předem se omlouvám.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

[Z]Jarypo- pravidla

od Rumcajz » 30 srp 2020, 10:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jarypo- pravidla

Příspěvekod KhalDenny » 30 srp 2020, 10:40 VIP

Ahoj,
takto sa to hralo vždy, nechápem kde si zobral to tvrdenie, že keď to ty dáš na 5 pokusov tak musia väzni na 1.
Prečo by si dával ostatným atrakciu na 1 pokus, keď ani ty ako simon to nevieš dať na jeden pokus :roll:.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Z]Jarypo- pravidla

Příspěvekod Lotr778 » 30 srp 2020, 12:25

Totalní hovno
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy