• Stránka 1 z 1
JB #1 / Nikdo / Neopravneny presun k TT
Hrala sa mapa jb_west_2, bol som Simon a poslal som väzňov na čiaru, dal som blok a povedal keď niekto chce mik ohľadom FK nech naň ide, po 5 min kecania som vysvetlil hráčovi za čo som ho zabil. Potom admin z ničoho nič ma prehodil k TT.
Napísal som mu spravu prečo ma prehodil, pekne som sa ho spýtal a potom mi napísal že som zabudol nenahlásil VD.
(Z mojej skúsenosti hneď by som hráča neprehodil za to že niečo zabudol, dal by som mu upozornenie, potom prsun.)
e
Asi mal na mysli ten kill z minulého kola kde som dal nechtiac FK. Ale ten hrac si dal Reconnect asi kvôli score alebo niečomu iného...
Preto tento presun považujem za neopravený a rad by som teda požiadal o vysvetlenie admin o ten presun.
Dôkazy dodám potom; Demo z HLTV, ak teda budu nejaké potrebne.
Predom Dakujem
Napísal som mu spravu prečo ma prehodil, pekne som sa ho spýtal a potom mi napísal že som zabudol nenahlásil VD.
(Z mojej skúsenosti hneď by som hráča neprehodil za to že niečo zabudol, dal by som mu upozornenie, potom prsun.)
Asi mal na mysli ten kill z minulého kola kde som dal nechtiac FK. Ale ten hrac si dal Reconnect asi kvôli score alebo niečomu iného...
Preto tento presun považujem za neopravený a rad by som teda požiadal o vysvetlenie admin o ten presun.
Dôkazy dodám potom; Demo z HLTV, ak teda budu nejaké potrebne.
Predom Dakujem

-

L0GiC1337 - Sponzor

JB #1 / Nikdo / Neopravneny presun k TT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: JB #1 / Nikdo / Neopravneny presun k TT
Ahoj, stěžuješ si pěkně, bohužel na špatny reason:)
Přesunul jsem tě za kažení PP, jelikož jsi se zabil na surfu (surfoval jsi tam po celou dobu ppcka, nakonec ses zabil zmáčknutím tlačítka). Musel jsem jít na HLTV zkontrolovat, kdo se to na tom surfu zabil, jelikož se to nevypsalo na obrazovku a ani v konzoli jsem to nenašel, proto nepřišlo přehození hned. Aby nevznikly žádné zmatky, ihned po přehození jsem do chatu napsal reason.
2015-05-31 20:30:27 kazeni pp.
Pak jsem se tě do zprávy ptal, jestli jsi měl někomu nahlásit VD, to pouze z důvodu, aby hráč(psal do chatu), který dostal FK nepřišel o své VD, VD mu nahlásilo jiné CT, takže jsem situaci dále neřešil.
Přesunul jsem tě za kažení PP, jelikož jsi se zabil na surfu (surfoval jsi tam po celou dobu ppcka, nakonec ses zabil zmáčknutím tlačítka). Musel jsem jít na HLTV zkontrolovat, kdo se to na tom surfu zabil, jelikož se to nevypsalo na obrazovku a ani v konzoli jsem to nenašel, proto nepřišlo přehození hned. Aby nevznikly žádné zmatky, ihned po přehození jsem do chatu napsal reason.
2015-05-31 20:30:27 kazeni pp.
Pak jsem se tě do zprávy ptal, jestli jsi měl někomu nahlásit VD, to pouze z důvodu, aby hráč(psal do chatu), který dostal FK nepřišel o své VD, VD mu nahlásilo jiné CT, takže jsem situaci dále neřešil.
Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý

Po tým čo si ma prehodil a ja som sa ta spýtal do posty reason presunu, si mi napísal toto..
http://leteckaposta.cz/863308630
Tak prosím ta neklam vo vlastný prospech.
http://leteckaposta.cz/863308630
Tak prosím ta neklam vo vlastný prospech.

-

L0GiC1337 - Sponzor

Vždyť jsi tady právě dal screen, kde se tě ptám, jestli jsi měl někomu nahlásit VD. Tak v čem teda lžu? Toho že ses mě ptal do zprávy jsem si nevšiml, a bohužel to v hlstats nejde dohledat...Nicméně důvod přehození je stále stejný, kažení pp...tak jako jsem ti psal na Steamu.
21:06 - Nikdo: prosimte precti si znova moji odpověď, já tě přehodil za kažení pp
21:06 - L0GiC TwATTTT: ved som sa len raz zabil
21:06 - L0GiC TwATTTT: a ty mi hned za to das presun
21:06 - L0GiC TwATTTT: ?
21:06 - Nikdo: ano, za to je přesun
21:06 - L0GiC TwATTTT: hh
21:06 - L0GiC TwATTTT: tak mozno len podla teba
21:06 - Nikdo: prosimte precti si znova moji odpověď, já tě přehodil za kažení pp
Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý

Tak nechapem preco si mi do posty pisal uplne iny reason presunu, kvoli tomu som zalozil zbytocny topic.

-

L0GiC1337 - Sponzor

Nikdas píše:Vždyť jsi tady právě dal screen, kde se tě ptám, jestli jsi měl někomu nahlásit VD. Tak v čem teda lžu? Toho že ses mě ptal do zprávy jsem si nevšiml, a bohužel to v hlstats nejde dohledat...Nicméně důvod přehození je stále stejný, kažení pp...tak jako jsem ti psal na Steamu.
Nabuduce steam do toho nemiesaj

-

L0GiC1337 - Sponzor

Už se vyjádří jen kompetentní osoba, tohle si oba pište v pm.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-

hTcinfo - Spamer

Admin ma pravo hrace za kazeni PP potrestat dle vlastniho uvazeni. Presun je v tuto chvili na miste.
O pochybeni admina zde nevidim sebemensi dukaz.
Zamitnuto.
Lock.
O pochybeni admina zde nevidim sebemensi dukaz.
Zamitnuto.
Lock.
-

Maxipes - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1