Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]JB 2# /Gamesites Player/dartex

Příspěvekod David91 » 11 led 2020, 13:38 VIP

[=] Dostal jsi trest od admina: Gamesites Player
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Opakovane prehodeni
[=] Zabanovany nickname: dartex
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:192490276
[=] Zabanovana IP: 195.28.75.114
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban

Neviem prečo, ale dostal som ban na zákaz k CT na 1 hod. za Opakované prehodenie. Keď ma prvý krát admin prehodil, tak som napísal, že ospravedľňujem sa, lebo som si menil ikonku. A chcete mi povedať, že keď napríklad budem niekomu volať, a budem 1-2 kola afk, že aj za to dostanem ban ?. Fuuu. A aspoň mohol mi admin napísať, že nech sa na túto mapu nepripojujem k CT. Lebo ani neviem za čo ma prehodil.

Mám VIP na JB 8#mini
Obrázek
David91
Drbna
Drbna

[Vyriešené]JB 2# /Gamesites Player/dartex

od Rumcajz » 11 led 2020, 13:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB 2# /Gamesites Player/dartex

Příspěvekod ShamaNN » 11 led 2020, 14:37

Nevieš za čo? Na serveri si sa ma spýtal, že prečo si dostal ban a ja som ti to sám napísal(myslel som, že chápeš slovnému spojeniu "Nerešpektoval si prehodenie"). Prehoz si dostal za to, že si afkoval ako CT, hneď po zmene týmu. Pýtal som sa CTčok či si im aspoň niečo do teamchatu nenapísal a tvrdili že nie. Tak si dostal prehoz. Potom ten tvôj ban si obdržal za tvoje nerešpektovanie prehodenia. Ak sa zrazu ocitnem v inom týme, tak sa spýtam, že prečo tam niesom, a či môžem k ct nazad, nie? Bez opýtania si sa tam prepojil zase so zmeneným avatarom, tak som si myslel, že to je niekto iný a po malej detektívnej práci som zistil, že si to celý čas ty. Na zmenu avataru si mal čas pokiaľ si bol T, vedel si, že je Admin na serveri.
“Die with memories, not dreams.“
“Everything you can imagine is real.“
“The goal of female education must invariably be the future mother.”
“Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.”
ShamaNN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod David91 » 11 led 2020, 14:41 VIP

OK, tak sa potom ospravedlňujem, ale do chatu som napísal, že sa opravedlňujem po prehodení, že som si menil Avatara
Obrázek
David91
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 11 led 2020, 14:47 VIP

Pokiaľ Admin usúdil, že tvoje afkovanie u CT prekročilo rozumnú mieru, mal právo ťa od CT dostať preč.
Každý Admin má takisto právo po prehodení dať vám hráčom možnosť vrátiť sa naspäť k CT v prípade, že usúdi, že vaše prehrešky neboli natoľko závažné, aby ste zvyšok mapy museli stráviť u T. Na niečom takom sa ale musíš s Adminom rozumne dohodnúť a nie svojvoľne sa rozhodnúť, že ideš bez opýtania naspäť k CT.
Neznalosť pravidiel neospravedlňuje, a keď si po prehodení šiel naspäť k CT, BAN bol určite oprávnený.

Verím, že si z toho zoberieš ponaučenie, a že ShamaN ospravedlnenie prijme. BAN ti už vypršal, môžeš ísť zodpovedne Simonovať.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Unban Žádost