• Stránka 1 z 1
[Vyr.]JB 3/ Poland
Zdravíčko,
Nickname [FLATCHEAT] PaPaRaZzI^
Herni ID STEAM_0:0:185656416
SteamCommunity ID 76561198331578560
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 22.09.2018 - 10:52:57
Vyprší dne 22.09.2018 - 22:52:57 (11 Hodin 57 Minut zbývá)
Zabanovaný od Poland
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #3
Celkem obdržených banů 0
Hrála se mapa jail_rats a admin neunesl, že ho zabilo CT, když měl jít na zadní stěnu modré místnosti a chlapec neunesl, že my všichni jsme Simonovi rozuměli a on ne.
Ale myslím si, že za slovo tupec, které bylo mířené na něj, protože jediný "nerozuměl" simonovi je asi dost. A ještě, že opakovaně.
Zde odkaz na chat, že se běžně vulgárně nevyjadřuji a že tu ani moc nehraju abych to stihl mít opakovaně: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 236&page=1
Děkuji za vyjádření.
S Pozdravem Leader Ang
Nickname [FLATCHEAT] PaPaRaZzI^
Herni ID STEAM_0:0:185656416
SteamCommunity ID 76561198331578560
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 22.09.2018 - 10:52:57
Vyprší dne 22.09.2018 - 22:52:57 (11 Hodin 57 Minut zbývá)
Zabanovaný od Poland
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #3
Celkem obdržených banů 0
Hrála se mapa jail_rats a admin neunesl, že ho zabilo CT, když měl jít na zadní stěnu modré místnosti a chlapec neunesl, že my všichni jsme Simonovi rozuměli a on ne.
Ale myslím si, že za slovo tupec, které bylo mířené na něj, protože jediný "nerozuměl" simonovi je asi dost. A ještě, že opakovaně.
Zde odkaz na chat, že se běžně vulgárně nevyjadřuji a že tu ani moc nehraju abych to stihl mít opakovaně: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 236&page=1
Děkuji za vyjádření.
S Pozdravem Leader Ang
V davu poznáš fízla podle toho, že neskáče
Mám totálně na háku, že mě denně řešíš s bandou závistivejch žebráků.
-
LeaderAng - Sponzor
[Vyr.]JB 3/ Poland
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 3/ Poland
Ahoj,
ban jsem ti chtěl nahodit kratší přes bl na 6 h, sháněl jsem po udělení banu nějaké hlsačko, ať ti to zmenší. No žádné nebylo online. Pak ti to zkrátí. Ban si dostal za to, že si během mého řešení CT a jeho chyby psal hovadiny a zesměšňoval tam mé postupy.
Příště se chovej na serveru slušně..
ban jsem ti chtěl nahodit kratší přes bl na 6 h, sháněl jsem po udělení banu nějaké hlsačko, ať ti to zmenší. No žádné nebylo online. Pak ti to zkrátí. Ban si dostal za to, že si během mého řešení CT a jeho chyby psal hovadiny a zesměšňoval tam mé postupy.
Příště se chovej na serveru slušně..
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ano, ale to CT opravdu řeklo běžte na zadní stěny do modré místnosti. Slyšel jsem to já a asi i ostatní Tčka. Jenom ty a ten Certik co neví co říká jste tvrdili opak.
Takže jsem tě nezesměšňoval. Jen jsem ti psal, když se neumí vyjádřit smysluplnou větou ten simon.
Takže jsem tě nezesměšňoval. Jen jsem ti psal, když se neumí vyjádřit smysluplnou větou ten simon.
V davu poznáš fízla podle toho, že neskáče
Mám totálně na háku, že mě denně řešíš s bandou závistivejch žebráků.
-
LeaderAng - Sponzor
Až teraz som vstal a prečítal si správu od Polanda na STEAMe, že si to mal mať na 10 min. Ale tých 10 minút už určite prešlo, takže máš UB a on si dá nabudúce pozor na to, čo zaškrtáva.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1