Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

JB 4 Bug

Příspěvekod CzechLemon » 24 črc 2018, 14:10

Když jsem dnes hrál na Jb4 tak se mi to z ničeho nic seklo a teď když se zkusím znovu připojit na Jb4 tak to ukáže Loading screen kterej je celej prázdnej :( :? :x
CzechLemon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB 4 Bug

od Rumcajz » 24 črc 2018, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB 4 Bug

Příspěvekod ericek111 » 24 črc 2018, 14:32

Pravdepodobne spadol server. Už beží a môžeš sa pripojiť.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: JB 4 Bug

Příspěvekod CzechLemon » 24 črc 2018, 14:36

Už to jede :D :? Kvůli tomu jsem i restartoval pc :D
Çıțrōn

Nemá smysl konat dobro pro toho, který si ho neváží..
Haters pro vás mám prst prostřední..
CzechLemon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery