• Stránka 1 z 1
JB 4 / GALANTNI JELEN / |AtheusS[cZ]FunClub| Vnucatkoo
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom GALANTNI JELEN.
[AMXBans] Zostava este 1 hodina , 50 minut a 58 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : |AtheusS[cZ]FunClub| Vnucatkoo
[AMXBans] Dovod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 91752054 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 195.91.9.93 '
Takže, bol som simon, mal som posledných troch hráčov dal som im poslednú rekaciu na skok (na nevýhodu), jeden neskočil tak ja si hovorím že mu dám nevýhodu, milý admin GALANTNI JELEN mi ho zabil keď som mu zadával príkaz - dal FK (na to nemám dôkaz, no pokiaľ má admin demo bude to tam vidieť), a tak že posledným dvom dám atrakciu (konkrétne piškôrky), hráčovi ktorý na reakcii skočil ako posledný (Aliss) som chcel dať taktiež nevýhodu pri tejto atrakcii ale to som už nestihol mi milý GALANTNI JELEN udelil ban.
Som VIP hráč.
PS: Admin by mal ísť príkladom a nie robiť čo sa nemá, síce nemám demo na dôkaz jeho správania.
PS2: Samozrejme by som bol rád keby sa sem sám admin ozval a dal sem demo, pretože som dostal bezdôvodný ban, čo mne ako akademikovi moc imidž nevylepší
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom GALANTNI JELEN.
[AMXBans] Zostava este 1 hodina , 50 minut a 58 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : |AtheusS[cZ]FunClub| Vnucatkoo
[AMXBans] Dovod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 91752054 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 195.91.9.93 '
Takže, bol som simon, mal som posledných troch hráčov dal som im poslednú rekaciu na skok (na nevýhodu), jeden neskočil tak ja si hovorím že mu dám nevýhodu, milý admin GALANTNI JELEN mi ho zabil keď som mu zadával príkaz - dal FK (na to nemám dôkaz, no pokiaľ má admin demo bude to tam vidieť), a tak že posledným dvom dám atrakciu (konkrétne piškôrky), hráčovi ktorý na reakcii skočil ako posledný (Aliss) som chcel dať taktiež nevýhodu pri tejto atrakcii ale to som už nestihol mi milý GALANTNI JELEN udelil ban.
Som VIP hráč.
PS: Admin by mal ísť príkladom a nie robiť čo sa nemá, síce nemám demo na dôkaz jeho správania.
PS2: Samozrejme by som bol rád keby sa sem sám admin ozval a dal sem demo, pretože som dostal bezdôvodný ban, čo mne ako akademikovi moc imidž nevylepší
RIP
✘ JBs Akademik (12.7.2015 - 12.9.2015)
✘ SAMP Akademik (22.8.2014 - 24.3.2015)
✘ SAMP Práva (9.12.2014 - 24.3.2015)
EVIP Public #1 EVIP JB #4 VIP SAMP
✘ JBs Akademik (12.7.2015 - 12.9.2015)
✘ SAMP Akademik (22.8.2014 - 24.3.2015)
✘ SAMP Práva (9.12.2014 - 24.3.2015)
EVIP Public #1 EVIP JB #4 VIP SAMP
-
Jurcikoss - Pokročilý
JB 4 / GALANTNI JELEN / |AtheusS[cZ]FunClub| Vnucatkoo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 4 / GALANTNI JELEN / |AtheusS[cZ]FunClub| Vnucatkoo
Dal si poslední reakci, přičemž si vzal toho co neskočil a ukazoval mu co bude dělat. On odešel od stěny kam si jej poslal, proto dostal kill. Simon mu žádný takový příkaz nedal.
Opakovaně jsem tě upozorňoval že hráč Aliss byl poslední, ty si nereagoval a šel s nima někam jinam.
Ještě si mi stihl vynadat do debilů, proč jsem zabil hráče který porušil příkazy Simona.
O akademii se bát nemusíš, uvažuji že tě z ní vyhodím, protože si nemyslím že se dokážeš za své dementní chování omluvit..
Opakovaně jsem tě upozorňoval že hráč Aliss byl poslední, ty si nereagoval a šel s nima někam jinam.
Ještě si mi stihl vynadat do debilů, proč jsem zabil hráče který porušil příkazy Simona.
O akademii se bát nemusíš, uvažuji že tě z ní vyhodím, protože si nemyslím že se dokážeš za své dementní chování omluvit..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zdravím, na serveru jsem byl také a pravda na místě admina.
Simon si stále jen stěžoval na to jak Awee dává Fks, poté Simon řekl " Další Fk, ty jsi debil".
Příště si uvědom jak se na serveru chováš a hlavně s kým mluvíš.
Nadržoval jsi-----> Padl trest.
Nejlepší by bylo kdyby jsi se omluvil a začal se chovat normálně + omezit nadávky.
Přeji příjemný zbytek dne
Simon si stále jen stěžoval na to jak Awee dává Fks, poté Simon řekl " Další Fk, ty jsi debil".
Příště si uvědom jak se na serveru chováš a hlavně s kým mluvíš.
Nadržoval jsi-----> Padl trest.
Nejlepší by bylo kdyby jsi se omluvil a začal se chovat normálně + omezit nadávky.
Přeji příjemný zbytek dne

-
TheToxyk - Amatér
ako vidim awee ti vsetko vysvetlil. dalej tu neni co riesit
unban sa zamieta
unban sa zamieta
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1