• Stránka 1 z 1
Jb 5 / Jef / Gemini
1.
Jb 5 / Jef / Gemini
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jef
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Multi FreeKill]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91029966'
[AMXBans] Tva IP: '76.31.54.40'
3.
Řekla jsem že hráči mají jít na modrý stul... Pak jsem dala příkaz že mají jít dále od modrého stolu.. A zabila jsem hráče kteří opustily ten stul protože mi bylo řečeno nepamatují si od kterého admina že tenhle příkaz není smysluplný tudiž ten příkaz neplatí. Což znamená že hráči kteří opustily stul mají mít kill a ti kteří tam zustali tak přežijou. Pokud se mýlim tak ban je teda opravněný ALE .. V 1 ráno si myslím mi to admin mohl vysvětlit a né mě zabanovat. Tenhle příkaz jsem opakovala 3x a udělala jsem to stejně jako předtím a admin mi to mohl vysvětlit už poprvé když jsem to teda porušila..
4. Jsem EVIP
Jb 5 / Jef / Gemini
2.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jef
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Multi FreeKill]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91029966'
[AMXBans] Tva IP: '76.31.54.40'
3.
Řekla jsem že hráči mají jít na modrý stul... Pak jsem dala příkaz že mají jít dále od modrého stolu.. A zabila jsem hráče kteří opustily ten stul protože mi bylo řečeno nepamatují si od kterého admina že tenhle příkaz není smysluplný tudiž ten příkaz neplatí. Což znamená že hráči kteří opustily stul mají mít kill a ti kteří tam zustali tak přežijou. Pokud se mýlim tak ban je teda opravněný ALE .. V 1 ráno si myslím mi to admin mohl vysvětlit a né mě zabanovat. Tenhle příkaz jsem opakovala 3x a udělala jsem to stejně jako předtím a admin mi to mohl vysvětlit už poprvé když jsem to teda porušila..
4. Jsem EVIP
-
Simmy - Pokročilý
Jb 5 / Jef / Gemini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jb 5 / Jef / Gemini
P.S Normální admin (bez urážky) nečeká až 3x udělám tu stejnu chybu a řekne mi co jsem udělala špatně a at to nedělám né? Příjde mi že admin prostě schválně čekám až to několikrát udělám a pak si dal ban... Myslím že v 1 ránu stačilo mě přehodit k T a vysvětlit mi to... 

-
Simmy - Pokročilý
DEMO čas: 58:15 cca začíná kolo kde dáš mfk.
BAN si dostala až po nějaké době protože sem situaci řešil i s jinýma adminama.
howgh
BAN si dostala až po nějaké době protože sem situaci řešil i s jinýma adminama.
howgh

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Bylo mi řečeno že si mi dal ban kvůli tomu že jsem řekla ,, dáme si mfk,,
Nemůžeš mi dát ban na to co slyšíš, a byla to legrace , hrála jsem celou mapu normálně.
Pokud si to řešil s jinými adminy tak jsi mi potom až jsem to udělal 3x mohl upozornit, ale vzhledem k tomu že my dva se nemáme rádi a nikdy mít nebudem, tak jsi mi dal hned ban. Je zajimavé jak se chováš k jiným hráčum.. Nemůžu za to že jsi mě ze začátku urážel co se týče mého vzhledu. Od té doby si na mě takhle zasedáváš.

Nemůžeš mi dát ban na to co slyšíš, a byla to legrace , hrála jsem celou mapu normálně.
Pokud si to řešil s jinými adminy tak jsi mi potom až jsem to udělal 3x mohl upozornit, ale vzhledem k tomu že my dva se nemáme rádi a nikdy mít nebudem, tak jsi mi dal hned ban. Je zajimavé jak se chováš k jiným hráčum.. Nemůžu za to že jsi mě ze začátku urážel co se týče mého vzhledu. Od té doby si na mě takhle zasedáváš.

-
Simmy - Pokročilý
Jasně ty dáš MFK a admin je špatný, když neumíš pravidla nechoď k CT, taky jsem tak kdysi musel hrát!!
LOCK.
LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
Pokud dáš takový příkaz, hráči mají sejít ze stolu a jít dále od něj.
Admin sám nevěděl jak situaci řešit, proto píše že ji konzultoval s jiným adminem.
Poté tě měl však poučit jak je to správně (zvláště když sám nevěděl) a ne hned banovat.
Adminovi bude domluveno.
Admin sám nevěděl jak situaci řešit, proto píše že ji konzultoval s jiným adminem.
Poté tě měl však poučit jak je to správně (zvláště když sám nevěděl) a ne hned banovat.
Adminovi bude domluveno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1