I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]jb 5

Příspěvekod DeeDee21 » 26 pro 2018, 00:12 VIP

Dnes sem šel po dlouhej dobje na jb 5 si zahrat přišel sem a hrač Odyss TAM NADAVAL DO retardu čož zato nic nedostal byly tam 2 nejmenovvaní admini kteri mu jenom řekli mikro proslov pak dalši kolo Odyys dal PŘESTŘELKU VŠECHNI ZBRANĚ A na mapje Flyhigh kempil kde byl jenom žebřik a kryta mistnost což kdyz sem vylezl po žebřiku sejmul mě kempil celej mod tam a když se hrači pes 1 zeptal kde je tam sem napsal jenom žebřik a dostal sem KICK pak sem se napojil a ptal semse kdo mě kickl a nikdo se neozval tož žebřiku na MAPĚ FlIHIGH je hodně což byl trapnej kick co ž nikdo nemohl vjedět na jakim je :roll:
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1

[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
DeeDee21
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté]jb 5

od Rumcajz » 26 pro 2018, 00:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb 5

Příspěvekod Knedlajs » 26 pro 2018, 10:28 VIP

A na akého Admina sa vlastne sťažuješ? Lebo som to z toho akosi nevyčítal....
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Dandeenka » 26 pro 2018, 17:50 VIP

Zdravím tě,
adminem na serveru jsem byla já, spolu se Štekem.

a) odys tam nadával do retardů za což nic nedostal, jen mikro proslov

K tomu bych argumentovala následovně..

Jako admin musím také dodržovat určitá pravidla a postupy. A naším úkolem není jen banovat, ale hlavně zkusit nešvary eliminovat nejen dočasně. Odysee je bývalý kolega, s kterým se dobře znám a vím, že to není člověk, který by byl agresivní a nenechal si říct. Vždy ví, proč se vzteká a je zbytečné mu dávat kick (přehoz) či ban, když vím, že mu stačí domluvit.

Mimo jiné jsem s ním byla u CT a přišlo mi hloupé ho přesouvat k T jen za to, že mu ujely nervy, když byl na serveru zrovna rozruch, právě kvůli zmiňovanému psovi1, který provokoval a nedal si říct. Tady jediná chyba, kterou tedy uznám, byla ta, že jsem stále měla nervy se psem1, který tam provokoval už dlouhou dobu a měla jsem zakročit přísněji, to se ale také později stalo a pes1 odešel s banem na 10 minut.

b) dostal jsem kick za to, že jsem radil jako mrtvý při módu

Tak hlavně, že vás pořád všechny upozorňuji, ať jako mrtví neradíte. Odysee byl v místnosti na ovládání trampolinové dráhy, aby bylo jasno. A T jej nemohli najít. Přičemž když přišla rada, tak se tam najednou několik hráčů rozběhlo. Ode mě si kick nedostal, ale budiž ti poučením, že nemáš co radit, když jsi mrtvý. Mohls to napsat než jsi umřel.

Toho, že byses pak ptal, kdo ti dal kick, jsem si nevšimla, ale myslím, že i tak se to dalo vyřešit pro příště v klidu na serveru a ne hned utíkat stěžovat si na forum. ;)

To jest ode mě vše, s pozdravem
Dandee

PS: Příště tu žádost napiš normálně a podle vzoru, nebo ti sem už nebudu odpovídat ani já.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod STeKo » 26 pro 2018, 18:18

Že nedokážeš napísať sťažnosť ani podľa vzoru je jedna vec.. že mám dnes meniny a sú ešte aj Vianoce a mám aj lepšie veci na práci ako riešiť tvoju opakovanú neznalosť pravidiel je zas vec ďalšia.. preto sa budem snažiť od srdiečka tváriť že som v pohode.

Odysee.. upozornil som, ďalej to riešila s ním moja kolegyňa Dandeenka a v samotnom postupe som ani ja nevidel problém. Nebudem na serveri sa hrať na to že potrebujem všetko riešiť ja a snažiť sa tam prekrikovať s ňou alebo dohadovať.

Tvoj kick. Dal som ti ho ja. Nebudem ťa opakovane upozorňovať na to že ked si neschopný a zomrieš pri móde, tak by si mal odložiť ruky od klávesnice a radšej si kusnúť do jazyka. Nie, ty miesto toho budeš opakovane radiť a kaziť hru ostatným hráčom. Nezmenil si sa.. či už máš nonsteam alebo steam. Ty máš asi predstavu že budeš robiť zo mňa blbečka na špagátiku ktorému budeš skúšať nervy ale to ťa asi sklamem.. som tu od vzniku JB a boli tu aj väčšie esá ako ty.

Súhrn.. kick si dostal za radenie. Tvoje kecy o tom koľko rebríkov je na danej mape, je pre mňa nepodstatné a nielen preto že radíš opakovane a opakovane sa snažíš akýmkoľvek spôsobom kaziť hru ostatným ale hlavne kvôli tomu že v čase kedy sa stal tento incident bolo úplne zrejmé a jasné o akom rebríku je reč.

2018-12-25 22:54:35 TO JE TAK OVA KURWA. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_flyhigh
2018-12-25 22:51:57 KIDOŠ. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_flyhigh
2018-12-25 22:45:05 LAMO. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_flyhigh
2018-12-23 22:03:18 toje blbeček. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jail_bailonX
2018-12-23 01:10:06 zasra na. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_snow
2018-12-23 01:10:06 mrd ka. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_snow
2018-12-23 01:09:27 spičenejckej. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_snow

Tu mám súhrn s tvojej prvej stránky chatu. O tvojich menách ktoré si dávaš ani nehovorím. Spamätaj sa, snaž sa tú pubertu poraziť, inak nebudeš môcť vyliezť von bez toho aby ťa niekto nešikanoval.

Pekný vianočný večer prajem.
Haf
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 26 pro 2018, 18:24 VIP

Dandeenka píše:ne hned utíkat stěžovat si na forum.

S týmto nesúhlasím. Je len dobré, že hráč nerieši problémy, ktoré má s Adminom, na serveri, ale prišiel sem. Pravdou ale je, že to mal spraviť podľa Vzoru.

Čo sa týka samotnej sťažnosti, Admini postupovali správne, takžeee....

Sťažnosť zamietnutá.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy