Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Jb 6 Mr.Smajlos MFKiller

Příspěvekod jezacz » 17 pro 2016, 22:16

2: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1519
3: Co se stalo ? Hráli jsme normální kolo byl sem u CT jedno další CTčko neustále spamovalo voice když sem mu řekl aď toho nechá začal řvát a hodil Tčku gunu... Tak jsem na něj zakřičel z plných plyc budu citovat "drž už hubu sakra" .... Na serveru byl přítomen již zmíněný admin (Mr.Smajlos) který nám oboum dal ban na 6 hodin... Následně mi přez jednu hráčku vzkazoval že jsem dement... já jsem mu na to napsal že je primitivní a že mě nezajímá.... Po hodině příjdu na server znovu a mám ban na 24 hodin... Myslím si že nadávat do dementů není adekvátní k adminovy....
4: Ano na serveru mám Evip

Děkuji, a doufám že se to vyřeší ;)
(Unban nepožaduji jen bych si přál aby mi byl zkrácen na původních 6 hodin) Děkuji, váž MFKiller.
jezacz
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Jb 6 Mr.Smajlos MFKiller

od Rumcajz » 17 pro 2016, 22:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jb 6 Mr.Smajlos MFKiller

Příspěvekod Brano21 » 18 pro 2016, 10:21 VIP

Bol si simon dal si príkaz na čiaru a doplňujte bližšie ku zbrojke skoro všetci to splnili. Jeden hráč stál jednou nohou na čiare a ty si ho zabil keď chcel vedieť prečo si ho zabil tak si sa vyhováral na nejaké hitboxy. Ďalej si dal poslednú reakciu na skok hráč čo bol vedľa mňa tak neskočil CT ho zabilo a ty povieš že mu dal FK a chcel si aby mu nahlásil VD ako vážne ? To CT ti to chcelo vysvetliť že FK nedostal a ty si ho nenechal dohovoriť a začal si po ňom kričať nečudujem sa že potom hodil zbraň T. Obaja ste dostali ban na 6 hodín ale ty si mal stále pripomienky tak som napísal HLSA nech ti to predĺži na 1 deň. Nebaví ma to už ako si stále vymýšľaš pravidlá. A ten dement napísal som to jednej hráčke ktorá chcela vedieť že čo sa stalo tak som jej stručne popísal (steam).
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: Jb 6 Mr.Smajlos MFKiller

Příspěvekod JayoX » 18 pro 2016, 10:28 VIP

Jak píše smajloš, popsal mi situaci na steamu a vzhledem k tomu, že jsi byl nedávno reset, máš na svém kontě celkem dost banů. Prodloužil jsem ti tedy ban na jeden den a tak to taky zůstane. Aspoň máš čas přemýšlet, jestli budeš dál kazit hru nebo budeš hrát podle pravidel. Pokud se rozhodneš, že s kažením hry nepřestaneš, přistoupíme k tvrdším trestům a dostaneme se např. k permanentnímu zákazu k CT.

Když se jako dement chováš, nemůžeš se divit, že tě tak někdo označuje. Navíc co admin píše někomu na steamu mi je vyloženě u zadku.
Ban oprávněný.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost