I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] JB#7

Příspěvekod YYYY » 22 pro 2017, 17:04

http://steamcommunity.com/id/chinasty3337/ SeverusSnape

Takže, 1.. Hráč s menom I like to cry bol CT, dal FK lebo 2x skočil na slovíčko teď, teď se řeklo 2x a ospravdlnil sa, a povedal, že mu dá VD. Dostal moove

Dalej: "Otočte se kde je posledný" Boli 2 VD, a "utečenec" ako mohol vedieť, kto je VD, kto nie ? Dostali kill

Dalej ja : *DEAD* Yeee : Admin is mastí ego Yeee som ja
carlosdogman : dopln

*DEAD* Yeee : :D
carlosdogman : dopln
*DEAD* Autism confirmed : jj
*DEAD* I like to cry : admin povec čučoriedka

*DEAD* Yeee : šušoriedka D
*DEAD* I like to cry : ani č nevieš povedať
0: Reinitialized 2 predictable entities
*DEAD* Maj Bradr : dáte mi vd za fk?
*DEAD* I like to cry : nauč sa rozpravať
Tried to look up command say as if it were a variable.
*DEAD* TlustejSantaFranta-CZ : ja se do těch ct dneska nedostanu :D
*DEAD* I like to cry : a až potom buď admin
Disconnect: trošku kľud s tým čo hovoriš.
Disconnect: trošku kľud s tým čo hovoriš.

Vypýtal som si MIK, povedal som hore zverejníé body, a potom som povedal, že admin čo šušľe (nevedel som jak sa volá :D), a otázka. Ban.. reason opozorenie, žiadne som nemal, kedže šušoriedka je niormálna vec, a jediné čo som povedal, admin si mastí ego. Bol celkom podla mna až moc arogantný. CT povedalo prepáč, nevedel som, omylom som ho zabil, nevedel som, že to povedal 2x, dám mu VD. On, že omylom ta moovnem --moove.
YYYY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] JB#7

od Rumcajz » 22 pro 2017, 17:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB#7

Příspěvekod Twixo38 » 22 pro 2017, 17:12 VIP

Slová ako: "Nedal som FK, nedal som FK, jéééj, tak ti teda dám teda VD" (nejak podobne, neviem presne) neberem ako uprimne povedané a tak som ho prehodil. Teba som upozornoval a potom kickol, aby si sa skľudnil so s tým čo rozprávaš. Mne je jedno či to budeš hovoriť hráčovi alebo adminovi, nemáš sa čo navážať do hráčov a nejak sa snažiť ich urážať. Bol si vyzvaný aby si prestal, ak ti človek povie, že to neni dobré čo hovoriš, tak to nebudeš hovoriť, to je tolerancia, mal si si zistiť čo to je. V mikrofone si zas začal, tak som ti teda dal mute ban. To, že som ťa zabil pri tom mikrofone bolo možno unahlene a mohol som to riešiť inak za čo sa i ospravedlnujem, ale za ostatným si stojím.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod YYYY » 22 pro 2017, 17:16

Kde povedal, FK jéé ? Povedal Aha, on to povedal 2x ? Pošli demo, aj to, kde si ma opozronil (tipujem, že tým kickom), a nepovedz mi, že ten moove bol opravenný ? Po deme, som zvedavý, čo tam hovoril. Ani sa nesmial, nič. A to bolo moja hláška, admin si mastí ego, nič urážlive. To ako keď GE príde na server :).
YYYY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Twixo38 » 22 pro 2017, 17:23 VIP

Demo by si mal mať prvom rade ty. http://leteckaposta.cz/246729721

I like to cry

2017-12-22 16:47:16 ani č nevieš povedať. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_sg_dojo_v5-6
2017-12-22 16:47:10 admin povec čučoriedka.
2017-12-22 16:47:59 ako byť admin stači že šušleš :DDDD. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_sg_dojo_v5-6
2017-12-22 16:47:26 a až potom buď admin. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_sg_dojo_v5-6
2017-12-22 16:47:20 nauč sa rozpravať.
2017-12-22 16:48:38 admin nabuduce povedz nejake slovo kde je č musiš trenovať nech sa to naučiš povedať.

Tvôj kamarat sa začal navážať a ty si ho doplnoval v "vtipných" pripomienkach. Spravil som chybu takú, že som kickol teba a nie jeho, lenže ako som sa snažil regulovať ten chat, tak som si vás poplietol. + ste potom obaja spamovali, čo som vám ešte za to pridal.

ešte dodatok, prišiel som na server plný chaosu, kt. som sa snažil nejak dať do správneho smeru, vy dvaja ste boli tý, kt. sa snažili iba nabádať mňa a za čo ste boli prv upozornený a kicknutý a neskôr i zabanovaný za provokaciu.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod BrooKlyGS » 22 pro 2017, 17:49 VIP

Podle toho co sem píšeš, byl ban na místě. Nemáš se co navážet do ostatních a už vůbec ne do adminů, kteří se vám tam snaží zajistit klidnou a plynulou hru. Na upozornění od admina ve formě kicku jsi nereagoval a pokračoval jsi dál ve své provokaci. Nemůžeš se divit trestu. Pokud něco z toho bylo jinak, než admin píše, pak se koukni na demo, které sem dodal a vyčasuj mi ho.

Mimochodem, já jsem supreme a na JBs si nechodím "mastit ego", jak ty říkáš. Takové přihlouplé poznámky si vykřikuj někde při kompetu s kamarády, ne na našich serverech.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod YYYY » 22 pro 2017, 17:51

:DDDDDDDDD, ja hovorím o moove teraz. Takže, ak niekto napíše, aha in nevie hrať, a ja napíš asi s1 mám kick, hej ? :D :D...

A regulovať, no neviem... Robili tam chyby, atp. Aj som Ti to povedal, o tom "nájdite lasta" a ty nič. :)
YYYY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod YYYY » 22 pro 2017, 17:54

Brooky, počúvaj, dobre, ako myslíš. nejdem ani hovoriť, že si boosted radšej :D. Ale nie, tu nejde o to, skôr o to, pokial príde GE, ale, že GE, nie, že má GE obrázok, že :D.. A začne ich tam dávať, tak nikto nemôže napísať, že si mastí ego ? pričom tam bol ešte smajlík, nič vážne.

Ale podme radšej na ten moove... A aha, to, že len napíšem šušoriedka, to je na kick aha :D...
YYYY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 22 pro 2017, 19:56 VIP

Jasně jsem ti napsal, co máš udělat.

Stížnost zamítám. V případě, že to demo vyčasuješ, tak ji znovu prošetříme. Vyhni se zbytečnému spamu, jinak to tu rovnou zamknu a máš smůlu.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy