• Stránka 1 z 1
JB#8 (mnr) Rev!
Ahojte
chcem nahlasiť bezdovodný prehoz ku T+aroganciu 
# 4 "mnr" 142 STEAM_0:1:63036613
Popis: Na začiatku kola sme "vyvotovali" hráča (nič nezvyčajne), potom došiel admin mnr a začal grabovať že prečo sme mu dali vote. Napisal som mu to, potom ma grabol a čakal na odpoved (5sek) a ked som sa ho spytal že čo by chcel vedieť tak ma "šlahol" o zem a dal mi presun
NULOVA TOLERANCIA + NULOVA SANCA NA POZADOVANU ODPOVED
# 4 "mnr" 142 STEAM_0:1:63036613
Popis: Na začiatku kola sme "vyvotovali" hráča (nič nezvyčajne), potom došiel admin mnr a začal grabovať že prečo sme mu dali vote. Napisal som mu to, potom ma grabol a čakal na odpoved (5sek) a ked som sa ho spytal že čo by chcel vedieť tak ma "šlahol" o zem a dal mi presun
NULOVA TOLERANCIA + NULOVA SANCA NA POZADOVANU ODPOVED
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-

UjoBochniiik - Kazatelův učeň

JB#8 (mnr) Rev!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: JB#8 (mnr) Rev!
Neměl si jediný důvod votovat hráče. Říkali jste, že dával FK. Ptal jsem se komu dal FK a komu mám dát VD a mlčeli jste potom z jednoho z vás vypadlo, že ho nemáte rádi nebo něco v tom smyslu. Přesunul jsem tě za to, že si votoval hráče bez jediného pádného důvodu. Votování máte používat pouze pokud hráč nějak kazí hru. Na serveru jsem byl od začátku mapy a žádný FK nebo, že by něco porušil za co by jsem ho přehazoval jsem nezaregistroval, takže ani ty ho votovat nebudeš.
-

RewiK - Zkušený

Re: JB#8 (mnr) Rev!
Hrani si s vote je jako hra s ohnem. Nikdy nevis, kdy se spalis. Admin postupoval spravne.
Zamitnuto.
Lock.
Zamitnuto.
Lock.
-

Maxipes - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1