• Stránka 1 z 1
jb_arctic_jail_v1 - buhující se decoye
Stručně popsaná chyba a situace, při které se objevila: Při HVD jsme šli k decoy throwu a po hození decoye na dřevěnou plochu se decoy bugne takovým způsob, jak kdyby se neustále odrážel o stěnu tam a zpátky. Dělá to hluk a je to vcelku nepříjmené.
Kdy jste se na serveru poprvé s takovou chybou setkali: Dnes, 17. února roku 2018, asi kolem čtvrté hodiny odpoledne. Nikdy dříve jsem o chybě neslyšel.
Odkaz na mapu: gamebanana.com
Demo: YouTube
Pozn.: Na internetu jsem nenašel artic_jail verze 1, nýbrž jen 2, ale i přesto si nemyslím, že by to měl být problém.
Kdy jste se na serveru poprvé s takovou chybou setkali: Dnes, 17. února roku 2018, asi kolem čtvrté hodiny odpoledne. Nikdy dříve jsem o chybě neslyšel.
Odkaz na mapu: gamebanana.com
Demo: YouTube
Pozn.: Na internetu jsem nenašel artic_jail verze 1, nýbrž jen 2, ale i přesto si nemyslím, že by to měl být problém.
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
jb_arctic_jail_v1 - buhující se decoye
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb_arctic_jail_v1 - buhující se decoye
To máš jako když se křečci páří, nevidím na tom nic špatného, přírodověda zdarma
co se týče verze 2 atp. tak to mají za úkol teď otestovat HLSA a admini, až se mi dostane, že je vše OK, tak to nahodím
co se týče verze 2 atp. tak to mají za úkol teď otestovat HLSA a admini, až se mi dostane, že je vše OK, tak to nahodím
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1