• Stránka 1 z 1
JB Ban!
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem RadeGast <3 Jane
[AMXBans] Zbyva jeste 1 Hodina 23 Minut zbývá.
[AMXBans] Zabanovan nick : Makac
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unbanete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : : STEAM_0:1:94965037
[AMXBans] Tva IP : 82.8.68.7
Zdravim,
Dostal som dnes ban za "FreeKill/TeamKill" Takze chcel by som poziadat o unban preto lebo dostal som ho nepravom!
Opisem situaciu:
Mapa: jail_indiana
Takze bol som CT a zacinal sa mod Furien a ja som visiel som hore nieviem ako sa to naziva proste tam kde su dela a cely este neboli otvorene a ja som zacal strielat z dela,nadovsetko viem ze som nikoho pri tom nezabil! Tak neviem preco mi dal ten ban!
Lebo este jedno CT strielalo!
Prosim ziadal by som vysvetlenie!
Dakujem
[AMXBans] Zbyva jeste 1 Hodina 23 Minut zbývá.
[AMXBans] Zabanovan nick : Makac
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unbanete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : : STEAM_0:1:94965037
[AMXBans] Tva IP : 82.8.68.7
Zdravim,
Dostal som dnes ban za "FreeKill/TeamKill" Takze chcel by som poziadat o unban preto lebo dostal som ho nepravom!
Opisem situaciu:
Mapa: jail_indiana
Takze bol som CT a zacinal sa mod Furien a ja som visiel som hore nieviem ako sa to naziva proste tam kde su dela a cely este neboli otvorene a ja som zacal strielat z dela,nadovsetko viem ze som nikoho pri tom nezabil! Tak neviem preco mi dal ten ban!
Dakujem

-
Makac - Pokročilý
Re: JB Ban!
Prepacte za vyjadrenie, ale za delostrelectvo na tej mape je ban.
Aj ked nevidno v kill logu ze si nikoho nezabil, tak ten vybuch zabil vela vaznov a pocita sa to akoby ich to delo zabilo
Aj ked nevidno v kill logu ze si nikoho nezabil, tak ten vybuch zabil vela vaznov a pocita sa to akoby ich to delo zabilo
[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Dvaja komedianti si vybehli na hradby, bol mód (furien) - nebol open, pretože to niekto bugoval. Vy ste si naivne mysleli, že strieľate po sebe a pritom ste zabili za 3 sekundy 18 T, buď rád, že to nie je za deň. Dostali ste obidvaja ban iba na 2 hodinky.
Btw. teraz čo mi vypisuješ na steame - že si nikoho nezabil, že si sa NEODPOJIL a neutiekol hneď po tom, čo som ťa grabol - k tomu sa nebudem vyjadrovať už.
Prečítajte si pravidlá a hrajte to normálne chalani, kvôli zábave
Btw. teraz čo mi vypisuješ na steame - že si nikoho nezabil, že si sa NEODPOJIL a neutiekol hneď po tom, čo som ťa grabol - k tomu sa nebudem vyjadrovať už.

Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
RadeGast píše:Dvaja komedianti si vybehli na hradby, bol mód (furien) - nebol open, pretože to niekto bugoval. Vy ste si naivne mysleli, že strieľate po sebe a pritom ste zabili za 3 sekundy 18 T, buď rád, že to nie je za deň. Dostali ste obidvaja ban iba na 2 hodinky.
Neviem co tu splietas ze som sa odpojil z hry a ze som utiekol nie ja som tam bol az do vtedy do kedy som nedostal ban!
A este nemohol by si mi tu dodat tich "18" T
-
Makac - Pokročilý
[quote="RadeGast"]Dvaja komedianti si vybehli na hradby, bol mód (furien) - nebol open, pretože to niekto bugoval. Vy ste si naivne mysleli, že strieľate po sebe a pritom ste zabili za 3 sekundy 18 T, buď rád, že to nie je za deň. Dostali ste obidvaja ban iba na 2 hodinky.
Este nieco dostali sme "obidvaja" ci len ja??
Lebo ak som pozeral ten druhi nedostal ban.
Este nieco dostali sme "obidvaja" ci len ja??
Lebo ak som pozeral ten druhi nedostal ban.
-
Makac - Pokročilý
Makac píše:Mapa: jail_indiana
Dakujem
Zabil, nezabil.. Přiznal si se i tak.. Když někoho zabijes dělem tak to neuvidis.. Minimálně Kázeni hry - dělostřelec
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Ban oprávněný
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1