Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JB / Bonboniera

Příspěvekod ThePacMan » 11 čer 2016, 03:04 VIP

1. Vek minimálne 16 rokov Obrázek
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Obrázek
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Obrázek
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Obrázek

Nádherný deň, prípadne večer prajem všetkým čitateľom mojej žiadosti o administrátorské práva na sekciu JailBreak. Taktiež prajem príjemné čítanie.

Nick v hre: Bonboniera

Nick na fóre: Bonboniera

Profil na fóre: Bonboniera

Vek: 16

Steam nick: Bonboniera

Steam ID: STEAM_0:0:166538513

Hlstats: Zobraz kliknutím na tento odkaz

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Neviem o žiadnych banoch ani prehreškoch, ktoré by sa mali udiať v prítomnosti. Je možné, že kedysi v minulosti som na NS dostal nejaký ten ban, ale presne to špecifikovať neviem, pretože to bolo hrozne dávno.

Niečo o sebe: Moje meno je Tomáš, do dnešného dňa som starý 16 rokov a moja aktuálna rezidencia je v Bratislave. Od útleho veku sa venujem hokeju, kde hrám na poste útočníka (pravé krídlo). Čo sa týka môjho vzdelania, tak momentálne som žiakom prvého ročníka na priemyslovke, kde študujem odbor ITS, teda informačné a sieťové technológie. Kde sa vidím v budúcnosti? No mojím snom je úspešne vyštudovať strednú školu, následne sa pozrieť po možnostiach štúdia na vysokej škole a zamestnať sa ako správca sietí v nejakej firme, tam by ste ma mohli nájsť za takých 10 rokov. Ale späť k téme, som nekonfliktný, celkom aj spoločenský a ak sa mi rozvíri nálada v kolektíve ľudí, tak viem byť aj komunikatívny. Na svoju úroveň mám údajne výbornú znalosť slovenského jazyka a bohatú slovnú zásobu, no neviem čo je na tom pravdy, každopádne asi to stojí za zmienku.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Momentálne sídlim v supporte, kde sa mi to už ťahá na mesiac. Spoznal som tu skvelý kolektív, nových priateľov s ktorými som denno-denne v kontakte a hlavne veľa skúseností. Niečo podobné by som chcel interpretovať aj práve v tejto funkcií, teda dostať sa do novej komunity, spoznať nové veci a hlavne zúročiť svoje schopnosti a tak pomôcť portálu v jeho adekvátnejšom rozvoji. Čo sa týka pravidiel, tak si myslím, že teóriu ovládam dosť na to, aby som ju vedel použiť aj v praxi. Je síce pravda, že ojedinele sa ešte v mojich kolách vyskytnú určité nedorozumenia, ale je to tak zriedkavé, že to do doby, keby som sa teda potenciálne dostal k pohovoru vymizne. Dôkazom toho je aj skutočnosť, že napríklad za dnešný deň som sa naučil výborne sústrediť a veľa oných medzier už absentujem. Toto som si v celku istý, že mám vďaka svojej schopnosti adaptovať sa a rýchlo sa učiť, čo mi koniec koncov ide aj v mojom súkromnom živote, teda v škole.

Ďakujem Vám za prečítanie mojej prihlášky, nech už budú odozvy akékoľvek, som rád, že ste si môj krátky životopis prečítali a aj napriek všetkému pevne verím, že už čoskoro Vám budem môcť pomáhať aj z troška inej perspektívy. ;)
ThePacMan
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] JB / Bonboniera

od Rumcajz » 11 čer 2016, 03:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB / Bonboniera

Příspěvekod Joker360 » 13 čer 2016, 07:54

Ja si myslím že tento chalan je pre JailBreak ako stvorený. Dáva zábavnè kolá, vie si urobitŤ rešpekt na servery.
Myslím že by bol dobrím členon ,,Admin Army" ;)
Gramatika mi nikdy nešla 8-)
Potrebuješ poradiť, pmôcť? - KONTAKTUJ MA DO PM
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň! :D

Joker360
Pokročilý
Pokročilý

Re: JB / Bonboniera

Příspěvekod Habs » 13 čer 2016, 12:56 VIP

Rozum by si na to mal. Skús ešte pozbierať nejaké skúsenosti, nahlasuj hráčov a za mesiac to skús znovu.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů